Matkustaminen,  Muoti,  Neuleet

Terveiset kaupunkilomalta

Piipahdimme tyttöjen kanssa pikalomalle Tallinnaan syysloman kunniaksi. Hotellin ja matkan otimme Tallinksiljan syystarjouksesta ja hotelliksi valikoitui Tallink spa & conference. Tämä on ollut meille useamman kerran mieluinen valinta, jo ajoista kun lapset olivat pieniä. Minua miellyttää hotellin persoonallinen värikäs sisustus ja hyvä palvelu.

Tarkoitus oli tehdä muutamia ostoksia, mutta meillä ei nyt ollut sitten kaiketi tuuria, koska kauppa, jonka mini m oli tarkistanut netistä ja kavereilta ei löytynyt sitten millään. Koko numeroa ei ollut kohdassa, jossa sen oli pakko olla. Se siitä ja sitten suuntasimme hankkimaan tehostekangasta suunnitteilla olevaan wanhainpukuun. Kauppa löytyi, mutta joku suunnittelija oli ostanut juuri vähän aikaa sitten kaikki glitterkankaat ja me emme saaneet mitään. Ostoksien suhteen ei siis onnistanut, mutta jotain löytyi. Tytöt löysivät itselleen villatakit ja minä yhden valkoisen peruspaitiksen. Joskus näinkin ja rahat säästyi. Tosin kävimme sitten päivän aikana syömässä ja herkutteluhetkillä useampaan otteeseen, joten ei ne rahat oikeasti säästyneet. Mukavaa oli ja silti hyvä mieli jäi. Kuvassa meikäläisellä illan asu feikkinahkapöksyineen ja toppi,  jonka olen joskus tuunannut mieleisekseni. Anteeksi kuvien hieman epätarkka laatu, sillä salama ei kunnolla riittänyt ja minulla ei ollut erillistä salamaa mukana.

Mini m uudessa villatakissaan ja pöllökorussaan, jonka on joskus siskoltaan saanut.

Nyt on kotiuduttu ja jalat ovat aivan poikki kaikesta kävelemisestä. Säät suosivat ihanalla kirpeällä aurinkoisella lokakuun säällä. Tallinna on kyllä kiva paikka, johon voi piipahtaa hetkeksi ja päästä irti arjen sutinoista. Niin ja onneksi on vielä viikonloppu ja I love me messut.

                             With love,
                                    M

2 Comments

 • Anonyymi

  I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire
  someone to do it for you? Plz respond as I'm looking to construct my
  own blog and would like to know where u got this from.
  cheers

  Also visit my homepage: hack télécharger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *