Kosmetiikka,  Messut,  Yhteistyö

I love me-messuilla Oriflamen meikattavana

Saimme kutsun Oriflamelta meikkiin ja I love me -messuille ja innoissamme otimme kutsun vastaan. Maskeeraaja Mervi Markkanen aloitti ensin mini m:n meikkauksesta ja tämä meidän nuori neiti sai kevyen meikkauksen, jossa silmät korostuivat pehmeällä rajauksella. Silmät rajattiin The ONE rajauspuikolla. Iho ei kaivannut mitään erityistä, sillä mini m:llä kun ei ole näppyjä, niin hieman nenänpieliin laitettiin kevyttä peitevoidetta ja kuulas meikki oli valmis.

m sai puolestaan hieman The ONE- sarjan  meikkivoidetta, silmiin rajaukset nestemäisellä kajalilla, jotka korostivat kissamaisia silmiä ja huulikiiltoa huulille. Hyvin kevyt ja naturelli, vaikka m ei olekaan tottunut rajauksien käyttöön.

…ja sitten alkoikin urakointi, kun minun vuoroni oli asettua estradille. Punaisuutta peiteltiin ja ryppyjä häivyteltiin The ONE sarjan Everlasting Foundationilla ja concealerilla ja pitkän puunauksen jälkeen olin valmis. Huulet punattiin voimakkaasti, koska pidän itse vahvoista väreistä huulillani. Meikit toteutettiin sivun alussa näkyvillä tuotteilla  ja nämä tuotteet kuuluvat THE ONE -sarjaan, syksyn uutuuksiin. Huulipuna Red Devotion, luomiväriduo Bronzed brown, mascara 5-IN-1 Wonder lash mascara.

Lämpimät kiitokset Oriflamen porukoille ja maskeeraaja Merville, kun mahdollistitte tämän aamun ja kivan kokemuksen.

                                                 With love,
                                               M,
                                                 m and
                                                     mini m

2 Comments

  • Mysterious M

    Voi kiitos Teija! Kyllä oli hyvä mieli ja jännää. Tosin nyt olen niin väsynyt kolmen päivän kävelyistä Tallinnassa ja messuilla, etten taida jaksaa edes zumbaan lähteä. Olenkohan mä tulossa kipeeksi? Mies on jo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *