Ihonhoito,  Messut

Messusaalista

Kun lähdimme I love me- messuille, olimme tyttöjen kanssa miettineet mitä tarvitsisimme ja yrittäisimme hillitä itseämme turhilta heräteostoilta. Tuntuu, että tämmöinen paikka usein sekoittaa pään ja tulee tehtyä tarpeettomia hankintoja tai hankintoja, joita ei ehkä juuri nyt tarvitsisi tehdä. Hyvin kävi ja turhiin juttuihin ei tullut törsättyä. Ehkäpä syynä oli myös se, että ihmisiä oli messuilla aivan liikaa ja tuntui, ettei kääntymään päässyt ja lisäksi tempaukset ruuhkauttivat käytävät, kun ihmiset kävivät jonottamaan. Syysloma ilmeisesti vaikutti ihmisten paljouteen. No, jotain, jota olisin halunnut, jäi siis katsomatta ja huomasin vasta kotona missanneeni monia juttuja. Ei voi mitään.
Mini m oli tietenkin kiinnostunut kynsijutuista ja perusjuttuja geelikynsien tekemiseen tuli hankittua. Kuuntelin kauhuissani, kun eräs nuori tyttö tuli kysymään kynsien tekijöiltä apua, sillä hänelle oli laitettu jokin kuvassa olevan tekokynnen tapainen pikkusormeen ja siihen kuulemma sattui kovin. Kuulin, kuinka hänelle kerrottiin, että kynsi oli vääriin laitettu ja sormeen tulee kohta kuolio, mikäli sitä ei saada irrotettua pois. Huh, tuli sellainen olo, ettei noiden juttujen kanssa oikeasti ole leikkimistä ja tekijöitä löytyy niin moneen junaan. Parempi on luottaa  ammattilaiseen ja mielellään suomea hyvin puhuvaan, jottei tule ongelmia.

Tietenkään en voinut ohittaa Dermalogican pistettä, mutta koska olin juuri saanut Oriflamen meikin, en mennyt kosteusmittauksiin, vaan tyydyin vain hankkimaan aurinkotuotteita kevättä varten. Lisänä tuli Microfoliant-kuorinta , silmänympärysvoide Total eyecare, josta uskokaa tai älkää, ei vieläkään loppua näy ja tuon miniputkilon aloitin kesälomamatkalla. Skinperfect primer, jee, juuri sopiva pieni puteli matkoille. Tuon Protection sport 50 spf on minulle uusi tuttavuus, kun taas Sun repair onkin parin vuoden takaa tuttu tuote ja todella hyvä, mikäli iho vähääkään palaa tai punoittaa, se auttaa rauhoittamaan punaisuuden. No, tuohonhan on vielä aikaa, kun ihon palamista pitää varoa. Lisäpaketti tuli siis siitä, kun osti tuotteita kaksi ja alennusta messujen myötä sai 15%.

Nimue ihonhoitopaketti minulle tuupattiin käteen, kun jutustelin hetken kosmetologin kanssa heidän pisteellään. Tuotesarja ja nimi on minulle täysin vieras ja kosmetologi kertoi olevansa itse äärimmäisen allerginen kosmetiikalle, mutta pystynyt käyttämään näitä tuotteita jo liki seitsemän vuotta. Tämä herätti kiinnostuksen ja sainkin kaikenlaista lehtistä mukaani kotiin luettavaksi. Sarja on Etelä-Afrikasta ja koska heilläkin on siellä ääriolosuhteet ilmaston kanssa, niin nämä tuotteet sopivat siksi hyvin meille suomalaisillekin.
Puhdistusgeelillä puhdistin meikit ja muutoin sujui hyvin, muttei silmämeikit oikein tällä pelkästään irronneet, vaikka niin minulle sanottiin. Entsyymikuorinnan, joka käy myös herkälle iholle, sipaisin saunaan mennessä, kun näin minut ohjeistettiin ja löylyn jälkeen se emulgoitiin, tulikohan tuo sana oikein? Eli sormenpäillä pyöriteltiin kasvoja ja sitten huuhdeltiin. Iho oli pehmeä kuorinnan jälkeen, joten ihan miellyttävä kokemus. Seuraavan kerran teen kuorinnan kyllä ilman saunaa ja tarkkailen ihoani eri perspektiivistä.

Avon  Comforting vartalovoiteen sain antamalla tietoni arvontalipukkeeseen. Varmistin pariin otteeseen, ettei minua nyt lisätä myyjäksi ja luvattiin, että ei lisätä. Voide on tuoksultaan miellyttävän hedelmäinen ja se imeytyy mukavasti, ainakin meikäläisen kuivahkoon hipiään.

Tallustimme messuilla melkein viisi tuntia, m kerkesi jo lähteä treeneihin ja me mini m:n kansa jaksoimme sinnikkäästi vielä kierrellä. Tässä oli siis osa saaliista ja joitakin juttuja esittelen sitten myöhemmin paremmin. Tulossa on myös piakkoin Oriflame-arvonta. Tervetuloa osallistumaan.

                                                With love,
                                               M

2 Comments

  • Dzinni

    Minua hiukan harmittaa, etten neljässä tunnissa ehtinyt ihan kaikilla pisteillä käymään. Nimue kiinnostaa, ja sain saman setin kuin sinäkin. Olen kyllä ihan eri mieltä tuosta "heilläkin on siellä ääriolosuhteet ilmaston kanssa" -väittämästä siellä kymmenen vuoden aikana töitten takia viettämäni ajan myötä en ole mitään ääriolosuhteita huomannut. Kuumaa ja kuivaa siellä toki joskus on, mutta Suomessa voi olla myös kylmä ja lunta, mitä siellä ei yleensä ole edes sikäläisen talven aikana, ei missään päin maata!

  • Mysterious M

    Niin no, näin minulle sanottiin. En tiedä, mutta jotain mm-jalkapalloa muistan katsoneeni sieltä lähetettyä ja porukat siellä katsomossa oli toppatakeissaan ja asteita oli alle kymmenen. Onhan siinä sitten vaihtelevuutta, jos on kuumaa ja kuivaa ja sehän on iholle aika rasitus, kaipa hän sitä tarkoitti 🙂
    Mutta anyway olisi kiva kuulla, mitä sinä tykkäsit tuotteista .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *