Arvonta,  Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

True perfection by Oriflame -ARVONTA

 Yhteistyössä Oriflame

Messuilla käydessämme saimme Oriflamelta mahdollisuuden tutustua uuteen ihonhoitolinjaan True perfection.  Kiireinen elämänrytmi, epätervellinen ruokavalio, stressi sekä saasteet vaurioittavat ihosoluja, joka näkyy ihon heleyden puutteena ja ensimmäisinä ikääntymisen merkkeinä. Kukapa ei haluaisi kirkkaampaa, tasaisempaa ja sileämpää ihoa.  Oriflame-tutkijat ovat löytäneet täydellisen ihon salaisuuden – Persian silkkipuun uute. Runsaasti aminohappoja sisältävä tehokas luonnollinen aktiiviaine auttaa luomaan täydellisen ihon. Persian silkkipuu-uute neutralisoi ihosolujen vaurioita ja tekee ihosta täydellisen; näkyvästi lisääntynyt ihon heleys, tasaisempi ihonväri ja silkinpehmeä iho. Kerrotaan Oriflamen sivuilla.
Tähän hoitolinjaan kuuluu Miracle perfecting serum, Perfecting day moisturiser ja renewing night care. Hoitolinja on suunnattu kaikille ihotyypeille 25 ikävuodesta eteenpäin.

 
 

 Miracle perfecting seerumissa on innovatiivinen yhdiste, jonka sisältämät helmet heijastavat valoa ja ihon pinta näyttää täydelliseltä. Tuote tuoksuu raikkaalle ja kevyehkö voideseerumi sulautuu hetkessä ihoon. Silmien ympärille tuotetta ei suositella. Voidaan käyttää yksin tai päivävoiteen alla. Tuloksia pitäisi tulla kahden viikon kuluessa.

Kosteuttavat päivä- ja yövoide ovat koostumukseltaan kermaisia ja täyteläisiä, tuoksu on aluksi voimakas, mutta häipyy jo hetken kuluttua iholta. Voiteiden käyttö lisää ihon pehmeyttä ja sileyttä, sekä ihon väri paranee.

Koska saimme ylimääräisen pakkauksen näitä tuotteita, ajattelin ilahduttaa teitä arpomalla tämän ihonhoitosetin. Kommentoi postausta ja osallistut arvontaan jäsenenä kahdella arvalla, jos liityt arvonnan aikana jäseneksi saat kolme arpaa. Anonyymeille yksi arpa ja nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta saan yhteyden, mikäli voitto osuu kohdalle.
Onnea kaikille kovasti arvontaan ja arvonta alkaa nyt heti ja loppuu 31.10. klo 21.00

                                                                        With love,
                                                                               M

29 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *