Kosmetiikka,  Messut

Red Devotion

Yhteistyössä Oriflame

Olen nyt viikon verran käyttänyt tätä The ONE huulipunaani ja en voisi olla tyytyväisempi. Päätin esitellä sitä nyt kuvan kera, sillä messuilla siitä ei assarini muistanut lopuksi kuvaa ottaa. 5 in 1 siis tarkoittaa täyteläisiä sävyjä, hohtavaa lopputulosta, ehkäisee huulien kuivumista, miellyttävän tuntuinen ja kestävä väri. Olen huulipunien suurkuluttaja ja huomaan heti huulistani, mikä puna kuivattaa liikaa tai väri ei levity tasaisesti ja ei kestä kauaa ja silloin ne vain yksinkertaisesti jäävät käyttämättä. Kiiltoja haluaisin varsinkin kesällä käyttää ja käytinkin, mutta niiden kanssa ei voi olla niin huoleton, koska ne kuluvat nopeasti pois ja huulet tuntuvat välillä vähän töhnäisiltä. Mutta tämä puna pysyi, varsinkin kun maltoin aluksi rajata huuleni hyvin ja täyttää myös kynällä huulet, jotta puna kuluisi sitten tasaisesti pois ruokaillessa ja muutenkin. Minua myös ohjeistettiin rajaamaan huulet paksummiksi varsinkin alahuuli, joten olen nyt sitä tässä opettelemassa. Toivon vain, ettei tule pellehuulia. Punan sävyyn annoin silloin messuilla maskeeraja Mervi Markkaselle vapaat kädet ja hän ilokseni valitsikin rohkean punaisen sävyn, joka on juuri kuin tehty minulle. Huulipuna ei kuivaa huulia ja tuntuu miellyttävältä huulilla.  Hintakaan ei ole paha, kun katsoin kirjasesta, niin alle 7 e.

Ruskasävyjen joukkoon sopii hyvin tämä Red Devotion. Käykää katsomassa oriflamen sivuilta www.oriflame.fi mitä kaikkea sieltä löytyykään. Näitä punia voin ainakin suositella lämpimästi.

                                                         With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *