Kosmetiikka

Color club -kynnet

Color club kynsilakan ostin messuilta 4 e hintaan ja sugar rays on sävyn nimi. Hyvin hento on tuo sävy kynnellä, joten päätin kahden lakkakerroksen jälkeen revitellä ja kokeilla mini m:n työkaluja. Neiti itse oli treeniviikonloppua viettämässä Kisakeskuksessa ja minä löysin hänen dotting tool-työkalunsa. Kyseessä on ohut tikkumainen työkalu, jossa on minipallo päässä. Tällä pallolla tikutin sitten kynsiä ja laitoinpa vähän Essien kimallelakkaa päälle. Ihan ok tulos, mutta ei minusta ole kynsitaiteilijaksi ja onneksi talossa on sellainen. Pahus, kun se nykyisin on niin kiireinen, ettei tahdo keretä minulle kynsiä laittaa.

Huomaan myös kuinka hankala on yrittää kuvata kynsiä ilman assaria, sillä vaikka kuinka monta kuvaa räpsin, niin ne kaikki, paitsi nuo kaksi olivat aivan epätarkkoja. Noh, tässäkin on tarkennus tullut hepan harjaan. Pääasia, että kynnet on koristeltu ja pätkäsin muuten puolet pituudesta, kun alkoivat olla hankalat arjessa. Kuinka ihmeessä ihmiset pystyy mitään tekemään niillä hurjan pitkillä tekokynsillä, kysyn minä? Ehkä ne ei siivoa tai tee muuta sitten sellaista, jossa pitkät kynnet ovat haittana.
Meillä oli muutenkin hyvin hiljainen viikonloppu, kun nuorempi oli treenileirillä ja vanhempi yökoulussa tutorina perjantaiyön. Lauantaina  hän oli myös päiväleirillä ja me vain miehen kanssa kaksin. Päätimme perjantaina käväistä leffassa ja mikä siinä on, että kun on mahdollisuus leffailtaan, niin mitään kunnon leffaa ei löydy katsottavaksi ja sitten kun ei olisi aikaa, niin johan löytyisi vaikka mitä ihanaa katsottavaa. Nykyisin leffat pyörivät niin lyhyen aikaa ohjelmistossakin, ettei aina ennätä. Voihan leffoja tietenkin vuokrata, muttei se ole sama asia. Minun vuoroni oli valita ja valitsin sitten Magic in the Moonlight-leffan. Ihan hyvä mieli jäi, mutta ehkä se kuitenkin oli hieman mitäänsanomaton mielestäni. Mies oli korrektisti hiljaa. Colin Firth on kyllä ihan jees näyttelijä, mutta vähän tönkkö hän tässä leffassa oli. Mutta seuraavia hyviä leffoja odotellessa…

                                                 With love,
                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *