Ihonhoito

Overnight repair serum by Dermalogica

Tilasin kesällä tarjouksen innoittamana tämän Overnight Repair Serumin Dermalogicalta ja nyt vasta pari päivää sitten korkkasin pullon. Ihoni on oireillut kosketusherkäksi asti ja pohdin, että nyt on varmasti oikea aika avata tämä ja ottaa tehotipat käyttöön. Olenhan minä tässä jo kaikkea kokeillut, mutta muistan viime talvena tätä käyttäneeni ja myös yhden kesäaikaan ja huomasin ihoni tykkäävän tästä. Öisin iho on happamampi ja lämpimämpi, joten se ärtyy ja kuivuu helpommin. Tämä öljymäisessä muodossa, arganöljyä ja ruusuöljyä sisältävä seerumi sitoo kosteutta ihoon. Öljyseerumiin on myös lisätty peptidi, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja kiinteyttää ihoa. Tippoja tarvitsen 3-4 ja ne taputellaan puhtaalle iholle illalla ja päälle vielä kosteusvoide. Tuoksu oli alussa hyvin voimakas, mutta nyt kun korkkailen jo urallani kolmatta pulloa, niin en enää huomaa tuoksun voimakkuutta, perhe kylläkin huomauttelee asiasta.

Pullo on pieni, mutta yllättävän kauan siitä riitti, aluksi sitä menee enemmän ja kun iho tottuu siihen, niin kosteuksen tarve ikään kuin vähenee ja pärjää pienemmällä määrällä tippoja. Näin kävi minulle. Kesällä käytin tätä pelkästään ilman kosteusvoidetta, mutta nyt talvella en voisi oikein kuvitella niin tekeväni. Toivon, että tämä myös auttaisi tuohon kosketusherkkyyteen. Ainoa miinus näillä on tietenkin hinta ja jos näitä haluaa hankkia, kannattaa tarkkailla tarjouksia.

                                                          With love,
                                                                M

2 Comments

  • Inkeri Valtonen

    Kiitos hyvästä postauksesta:)
    Kerron oman kokemukseni tuosta arganöljyn tuoksusta. Kun sain Overnight Repair Serumin ekaa kertaa käsiini, niin kauhistuin sen hajua. Yleensä, kun Dermalogican tuotteet eivät juuri tuoksu, tämä tuntui tyrmäävältä. Sitten noin viikon käytön jälkeen huomasin, että tuoksu onkin miellyttävä. Siihen jäi jotenkin koukkuu ja sitä tekee mieli ihan haistella. Monet asiakkaat kommentoivat heti, että tämä on ihana tuoksu, mutta itselläni meni aikaa ennen, kuin tuon ihanuuden löysin. Mielestäni se kuitenkin haihtuu heti, kun tuote imeytyy en ainakaan itse tunne tuoksua enää jälkikäteen, tunnetko sinä?

    Inkeri Valtonen

  • Mysterious M

    Kiitos Inkeri:) Kyllä minullakin tuli aluksi sellainen tunne, että apua. Mutta yleensä kaikki terveellinen maistuu pahalta, joten tällä logiikalla pahanhajuinen on varmasti iholle hyvää tekevä, heh heh! Nyt en oikeasti enää huomaa hajua niin voimakkaana, joten olen kaiketi tottunut siihen, perhe taas ei. No, kaipa nekin taas ajan kanssa tottuu tai alistuu perheen äidin iltatuoksuun:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *