Kosmetiikka,  Yhteistyö

The One, colour match eye shadow duo by Oriflame

Yhteistyössä Oriflame

Sain messuilla Oriflamen meikkauksen yhteydessä tämän The One luomiväriduon. Itsellä on jo melkoisesti ruskeita sävyjä luomien värittelemiseen ja mietin, että kuinka tämä poikkeaa  minulla jo olemassa olevista sävyistä. Läheltä liippasi montaa ja pelkäsin, että tämä jää käyttämättä, kunnes keksin. Tätähän voi laittaa myös kulmien värjäykseen ja voitteko uskoa, niin väri oli parempi, kuin juuri loppumassa oleva, kehtaanko kertoa 18 v vanha luomiväri, tähän tarkoitukseen ostettu ja joka ei meinannut loppua ikinä ja ei siitä kyllä mitään kammottavaa tautia tullut kulmiin, vaikka niin vanha olikin. Pesen siveltimet kyllä tiuhaan ja välillä se on ollut kyllä käyttämättömänäkin ja silloin siitä bakteerit kuolevat, kerrottiin yhdessä ohjelmassakin. Anyway, mietin kyllä tuon uuden värin kimaltavuutta, että kuinkahan tuo kimaltaa kulmilla, mutta ei kimalla ja lopputulos on luonnollinen. Lisäksi riemuitsen jo siitä, että matkalle lähtiessä riittää luomiväriduo, sillähän saa sekä luomet, että kulmat kuntoon.

Muistuttelen tässä vielä Oriflame tuotteiden arvonnasta, mikäli ihonhoitotuotteet kiinnostavat, niin käyhän osallistumassa. Tästä pääset arvontaan.

                                                                    With love,
                                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *