Neuleet

Ladylike mittens

Viime talvena neuloin mini m:lle  Eiran langat-liikkeestä, entinen Priima lankakauppa, hankkimastani Lang Alpaca Superlight Lamé kiiltävän kimaltavasta mustasta pehmoisesta langasta pipon. Niinhän siinä kävi, ettei se pipo päähän osunut vahingossakaan ja niinpä äskettäin purin pipon ja tein siitä tyylikkäät naisten lapaset. Malli on helppo toteuttaa, sillä neulot vain 5 krs nurjaa valkoisella, joka on baby alpakkalankaa, sitten sileää oikeaa 5 krs mustalla jne. Silmukoita minulla oli 12 aina puikolla. Kun olet neulonut lapaset valmiiksi, niin nipistä kämmenselän puolelta ohuella ompelulangalla raidat kasaan ja kiinnitä jokin koriste nipistyskohtaan. Itsellä varastosta löytyi kristallisydämiä ja pieniä helmiä ja ompelin ne koristeeksi.

Näistähän voisi tehdä jouluyllätyksen jollekulle, vai mitä? Helpot neuleohjeet osiosta löydät peruslapasen mallin, jota voi sitten soveltaa tähän lapaseen.

                                                                         With love,
                                                                    M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *