Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

HandDrink by Jane Iredale

Yhteistyössä Jane Iredale

Kun ruusut kuihtuvat, haluaisin mielelläni säästellä niitä viimeiseen asti, kunnes niistä on pakko luopua. Niinpä leikkasin ruusukimpun viimeiset sinnikkäät nuppuset vesimaljaan ja annoin niille vielä hetken ilahduttaa meitä. Tuoksua ei tietenkään enää paljoa erota, mutta….

 … tämän tuotteen ruusuinen tuoksu se vain jatkuu ja jatkuu. Nimittäin sain testiin blogin kautta Jane Iredalin uutuuden, ruusuisen käsivoiteen, HandDrink nimeltään ja todellinen janojuoma käsille se onkin. Tuoksu on siis ruusuinen ja mikäs sen ihanampaa, mutta se ei ole liian makea tai päällekäypä, vaan hento ja tuoksu häipyy vähitellen. Eikä tarvitse odotella imeytymistä, sillä se aivan sujahtaa drinkin tavoin ihoon, jättämättä kuitenkaan ihoa rasvaiseksi. Kosteutus on taattu ja mikä pehmeys käsiin tuli. Useamman kerran päivän mittaan tuli tätä tuotetta laitettua, koska kädet tuntuivat karhean kuivilta paperipyyhkeen jälkeen ja tämä käsivoide toi myös hieman ylellisyyden tuntua ruusun tuoksuineen. Ihonhoito on minulle tärkeää ja varsinkin talvella kun käteni kuivuvat helposti korpuiksi, on syytä muistaa hoitaa niitä ihan yhtä lailla, kuin kasvoja ja vartalon ihoa.
Tässä käsivoiteessa omenauute kirkastaa ihoa ja vihreä tee sekä karhunvatukkauutteet ovat ihoa ravitsevia, kuin myös antioksidantteja sisältävät raaka-aineet. SPF on 15, joten kädet pysyvät kauniina.
Tuote tulee myyntiin tammikuussa 2015 ja hinnaltaan se on 34 e.

Käy katsomassa lisää Jane Iredalen sivuilta täältä.

                                                     With love,
                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *