Arvonta,  Sisustaminen

Tervetuloa marraskuu ja Oriflamen arvonnan voittaja

Tervetuloa marraskuu! Lokakuu tuntuu niin turhalta kuulta, joka ei johda mihinkään. Marraskuu, niin vihattu kuin se onkin, on minulle aina ollut se kuukausi, jolloin lapsena odotin syntymäpäiviäni ja joulusta sai jo sai alkaa puhumaan, ilman, että leimattiin höpsöksi. Jouluun ja talven alkuun ei ole enää pitkä matka ja niinpä aloitimme tämän Pyhäinpäivän järjestelemällä kuorman takkapuita varastoon. Kuorma oli pienehkö, mutta kyllä sillä keväälle kivasti pärjää ja mehän emme kuitenkaan polta takkaa, kuin viikonloppuisin.

Meidät on illaksi kutsuttu anopille syömään ja sukulaisia tapaamaan, joten käväisin viereisessä puutarhamyymälässä katsomassa mitä kukkasia veisin anopille. Tuntui tarjonta olevan aikalailla tulilatvan tuikkeessa ja sellaisen asetelman anopillekin valitsin. Lisäksi ostin porrasedustalle sypressin ja järjestelin vähän tuota edustaa. Aika karulla setillä nyt mennään, mutta jotenkin tuo harmaus miellyttää ja siihen tuo sypressi sopii ihan hyvin. Valot laitan sitten myöhemmin loppukuulla.

Lyhdyt kärsii ulkona kovasti, vaikka niitä yritin puhdistella ja laseja kiillottaa, mutta kovat ovat välillä olosuhteet, joten minkäs teet. Nyt en hankkinut kanervaa enkä muuta kukkaa, koska talventulo on jo lähellä, joten näillä mennään.

Sitten Oriflamen  ihonhoitopaketin arvontaan. Arvonta on suoritettu ja voittajaksi löytyi KIKKE!
Paljon onnea Kikke ja laitatko minulle osoitteesi, jotta paketti pääsee matkaan.!
Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Hyvää Pyhäinpäivää!

                              With love,
                               M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *