Kosmetiikka

Kynnet kimaltaviksi juhliin

Nyt kun alkaa juhlien aika, niin on hyvä kiinnittää huomiota myös kynsiin ja sipaista kynnelle kimaltelevaa glitteriä ja antaa kynsien loistaa juhlien kunniaksi. Huokaisen taas, että onneksi on tuo Peel Off lakka, sillä muutoin glitterien pois hankaamisessa/rapsuttelemisessa menee tuhottomasti aikaa. Minun ajatukseni näihin kynsiin oli musta lakkaus ja glitter reunoille, mutta musta lakkani oli kuivunut, joten se lensi roskiin. Seuraavaksi otin harmaan lakan, mutta sille kävi samoin. Onneksi sain taisteltua pikkurillit ja sitten siirryin suosiolla valkoiseen lakkaan ja tein glitter koristelun sitten niihin. Kyllä se kaiketi noihinkin sopi, mutta tummat sävyt olisivat olleet nyt niin paljon osuvammat. Lakkoihin siis täytyy satsata, kun seuraavan kerran kylillä liikkuu.
Tykkäätkö sinä lakata kynsiin kimalletta/koristeita, vai meneekö lakkaus vain yhdellä värillä?

                                                        With love,
                                                     M

2 Comments

  • piitu

    Hei huomasin, että olet postannut Ikean AINA verhoista. Minua himottaisi myös pellavaverhot, mutta mietin onko se valkoinen liian keltaiseen vivahtava. Hyvältä näyttää teillä ikkunoissa. Mitä sanoisit väristä?

  • Mysterious M

    Hei Piitu. Kyllä ne minusta ihan luonnonvalkoiset ovat ja ikkunassa näyttävät enemmän valkoisilta kuin keltaisilta. Joskus tietenkin keinovalo voi vääristää, mutta en olisi itsekkään keltaisia huolinut. Pidän siitä, että ne valuu lattialle ja luulin niiden helposti likaantuvan, mutta eipä ne sen kummemmin näytä likaiseksi menevän kuin muutenkaan. Jos tilaat ne verkkokaupasta, niin luulisi palautuksen olevan mahdollinen, jos väri ei miellytä. Käy vielä kurkkaamassa Koti kaupungin laidalla Fridan postausta verhoista. Taisi olla vuosi sitten kun ne hänellä näin ja ihastuin ja sitten kesällä ne ostin. Sieltä voit verrata väriä vielä. Tsemppiä verhojen hankintaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *