Ihonhoito,  Yhteistyö

Dr Hauschka vartalorasiat

Yhteistyössä Dr Hauschka

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että toivoisit saavasi menoa ja meininkiä aamuihin ja töihin lähtemiseen niin, että ovesta kirmaisi töihin se pirteämpi sinä? Entä mikä olisikaan suloisempaa rankan päivän jälkeen, kuin sujahtaa lämpimään kylpyyn ihastuttavan tuoksun kera ja pehmentävät tai virkistävät öljyt hyväilisivät ihoasi ja kylvyn jälkeen olisit kuin ”uudestisyntynyt”. Sellaiseen on kuulkaas nyt mahdollisuus näiden uusien  Dr Hauschkan vartalorasioiden ansiosta. Kauniissa metallirasioissa on kuusi 10 ml pulloa ja tuubia vartalon hellimiseksi ja mahdollisuudeksi tutustua pariin eri tuoksumaailmaan omien mieltymysten mukaan. Sain tällaiset rasiat kokeiltavaksi ja olin aivan innoissani.

Freshness & Energy Kit sisältää sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljyä, suihkuvoidetta, vartalo-öljyä ja vartalovoiteen, maitomaisen vartalovoiteen ja käsivoiteen. Nämä tuotteet ovat tarpeen varsinkin laihdutuskuurin aikana, sillä ne tehostavat ihon aineenvaihduntaa ja auttavat poistamaan nestettä. Auringonpalvojien iholle tuotteet tuovat pehmeyttä ja syvempiä sävyjä. Tuoksut ovat voimakkaan sitruunaiset, ehkä aluksi jopa säikähdin sen voimakkuutta, varsinkin kosteuttavan voiteen kanssa, mutta tuoksu laantui pian ja ei häirinnyt tai sekoittunut hajuveden kanssa. Ehkäpä tuo tuoksupirteys saa potkua aamuusi. Iho tuli pehmeäksi, silkkiseksi. Tuoksu jäi kyllä leijailemaan ihanasti kylpyhuoneeseen.

Dr Hauschkan vartalorasian ihanuudet

 

Harmony Kit taas antaa sinun rentoutua rankan päivän jälkeen, hellii sekä tuo tasapainoa ja rauhaa. Harmony Kit sisältää: Ruusukylpyöljyn, Ruusuvartaloöljyn, vartalovoiteen, Suo-Laventeli kylpyöljyn, Laventeli-Santelipuun suihkuvoiteen ja vartalovoiteen. Hellivä ruusu ja rauhoittava laventeli sekä miesten tuoksumaailmaan sopiva santelipuu muodostavat yhdessä rauhoittavan paketin. Juuri sopiva lauantai-illan saunomisohjelmaan ja raukea fiilis tuli, vaikka näidenkin tuoksu uhkui voimallisena aluksi, mutta hiipui vähitellen.

Minua hieman harmitti, että koska itselläni ei ole kylpyammetta, niin miten voin käyttää noita ihania kylpyöljyjä. Mutta näitä voi käyttää esimerkiksi hauteena niskaan ja harteille tai kasvoille. Kuumaan veteen vain kylpyöljyä ja puuvillapyyhe sinne, väännä vesi pois ja aseta haude paikalleen. En ole vielä kokeillut tuota, mutta on pakko kokeilla. Suihkussa kokeilin öljyä sieneen, muttei se oikein toiminut, joten haude sitten toimii varmasti paremmin.
Tämä vartalorasia olisi taas hyvä lahjavinkki, sillä kokeilemalla sitten huomaa, mikä on se oma tuoksu ja tuote ja nämä ovat niin söpön pieniä, että vaikkapa matkalle mukaan otettaessa eivät paljoa vie tilaa.
 
Tuotteet ovat myynnissä mm. Sokoksella ja Stockmannilla. Käy katsomassa myös Dr Hauschkan muita tuotteita täällä.

                                           
                                                                With love,
                                                            M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *