Kosmetiikka

Viisi erilaista

Mikäli et osaa päättää minkälaiset kynnet lakkaisit, niin tee kuten mini m, laita jokainen kynsi erilaiseksi. Sinänsä loistava idea, mikäli ei halua glitteriä joka kynteen, tai viivojen tekeminen puuduttaa tai leimaamalla ei kymmenen kynttä onnistu. Lisäksi nämä ovat räväkät ja hauskat. Tärkeintä on olla rohkea ja uskalias kokeilemaan eri yhdistelmiä. Kivaa, ettei kaikkien kynsien tarvitse olla vain sitä yhtä ja samaa väriä. Toki kaikkien makuun tällainen räväkkyys ei sovi, mutta miksei juhla-aikaan ainakin voisi kokeilla?
Itse olen tyttäreni kautta oppinut näitä kynsijuttuja ja huvittaa kun muistelen vielä aikaa, kun hän oli vajaa neljä vuotta ja halusi varpaankynsiinsä lakkauksen. Lakkasin pikkuvarpaiden kynnet vaaleanpunaisella ja luin sen jälkeen iltasatua molemmille tytöille. En huomannut mitään, kun mini m oli napannut lakkapullon ja päättänyt hieman korjata minun lakkausjälkeäni ja vetäisi varpaat kokonaan kynsilakalla vaaleanpunaisiksi. Vanhempi tytär huomasi ja narautti siskonsa, jonka jälkeen, arvaatte vaan, pyyhimme lakan pois ja uutta lakkausta ei sitten vähään aikaan kokeiltu. Ilmeisesti hän jo silloin ajatteli tähdätä äitiänsä paremmaksi näissä lakkaushommissa ja näinhän nyt onkin kirkkaasti käynytkin.

                                                            With love,
                                                        M and designer mini m

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *