Yhteistyö

MSM-jauhe

 

Yhteistyössä Foodin

Tässä kun näitä blogeja on tutkaillut ja ihmisten kertomuksia lisäravinteista sun muista lukenut, alkoi minullakin hieman kiehtomaan tuo kovasti joka puolella esiin tullut MSM-jauhe. Se oli minulle ensin täysin mysteeri, joten olen tässä jo jonkin aikaa etsinyt tietoa kyseisestä jauheesta ja sen ihmeellisestä kyvystä auttaa ihmiskehoa mm. ihon kunnosta valppauden ja keskittymiskyvyn paranemiseen. Kun sain mahdollisuuden tutustua tähän tuotteeseen blogiyhteistyön muodossa, niin lähti myös vanhempi tyttäreni  tähän kokeiluun innolla mukaan. Mies ei vielä innostunut, vaan tuumasi, että katsoo ensin kuinka minun käy. Reilu tyyppi.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikki, joka on ihmiskehossa luonnostaan esiintyvä yhdiste. Puhtaassa muodossa se on tuoksuton, kidemäinen aine, jolla on kitkerä maku. Se on gluteiiniton, maidoton, vegaaninen , GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-tai säilöntäaineita. Sitä esiintyy elävissä soluissa, eläin- ja kasvisoluissa, kudoksissa ja se on neljänneksi yleisin ihmiskehon mineraali. Kun sitä on ihmiskehossa riittävästi, niin se pitää huolen ihosta, kynsistä ja hiuksien kunnosta. Auttaa astmaan, allergioiden hoidossa, ruuansulatushäiriöissä, niveltulehduksissa, lihasarkuuden ja kramppien poistamisessa sekä vaikuttaa mielialaan positiivisesti.
MSM:ää on lihassa, kalassa, munissa, maidossa jne. mutta varastoitaessa ja valmistaessa ruokaa, se häviää. Teoriassa aikuisen pitäisi saada ruuasta MSM:ää riittävästi.
MSM  alkaa vähentyä kehossa aikaa myöten, jolloin puute aiheuttaa kynsien haurastumista, niveltulehdusta, aknen tai muita iho-oireita, masennusta ja muistin heikkenemistä.

MSM jauheesta on hyötyä ryppyjen hoidossa, niveltulehduksissa, valppauden ja keskittymiskyvyn parantumisessa, energiatason nousussa, varsinkin urheilijoiden keskuudessa suorituskyvyn parantumisessa, allergioiden hoidossa, hiusten ja kynsien kunnon kasvussa ja parantumisessa.

Kuulostaa kyllä uskomattomalta, mutta niin paljon olen lukenut positiivisia juttuja tästä MSM:stä, että pakkohan sitä on kokeilla. Aloitimme m:n kanssa ihan 1/4 teelusikallisella ja lisäämme jauhetta pikkuhiljaa siihen 2 tl:aan saakka. Kitkeryyttä ja pahaa makua olin pelännyt, mutta isossa vesilasissa se ei vielä maistunut miltään. Varmaankin jauheen määrä tuo mukanaan kitkerän maun.

Hyvä MSM jauhe. Toivoisin sinulta ihon kunnon paranemista, ryppyjäkin saat poistaa, nivelten joustavuutta ja hartiaseuden kipujen hellittämistä, allergioihin toivoisin myös apua ja muistin kirkastumista.

Onko kukaan kokeillut tätä jauhetta? Olisi mukava kuulla kokemuksia!

Palaan muutaman viikon päästä kertomaan miten jauhe on meihin tehonnut.

                                         With love,
                                                M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *