Käsityöt,  Neuleet,  Yhteistyö

Helmiä harmajassa

Yhteistyössä Eiran Langat

Kun sain Eiran langoilta harmaata Lang Odeon mohairsekotelankaa tuubitoppiin, niin siitä jäi hieman yli ja juuri sopivasti lapasiin se lanka riittikin. Lisänä olivat musta ja valkoinen jämäkerä, joita sitten käytin ranteisiin. Mallihan on sama kuin edellisissäkin Ladylike mittens-mallissa, mutta kikkailin hieman helmiä rannekohtaan, ettei tule ihan edellisten kopioita. Suloisen pehmeät tuli ja reilut, joten voin laittaa vielä jonkinlaiset vuoret, mikäli nämä eivät yksinään lämmitä.

Minulla on tullut nyt himo neuloa lapasia ja keksiä erilaisia koristeita niihin. Hyvä niin, sillä meidän neideillä ne tuppaa häviämään ja kyllä ne lapaset aika kovassa käytössä ovat ja kuluuhan nekin ajan kanssa, joten hyvä olla ekstra-lapasia jemmassa. Vai laittaiskohan ihan jo pukinkonttiin?

Lankavalikoimia voi etsiä täältä.

                                                                With love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *