Kosmetiikka

John Frieda: Brilliant Brunette

Yhteistyössä John Frieda

Saimme John Friedan Brilliant Brunette hiustuotteet blogiin kokeiltavaksi jokin aika sitten. Meikäläinen on tässä hiusten suhteen sellaisessa vaiheessa, että en tiedä tulisiko minun käyttää kiharahiusten tuotteita vaiko sävytettyjen, sillä permanentissa on vielä potkua, mutta hiukset tarvitsevat tukea pesu-ja hoitotuotteiden muodossa. Värjättyjen hiusten värin haalistuminen on ikuinen riesa, joten kaipa minun täytyisi ryhtyä sekakäyttäjäksi. Olen tykästynyt John Friedan kiharahiuksille tarkoitettujen shampooseen- ja hoitoaineeseen, mutta väri haalistuu, joten otin vasta myös käyttöön nämä ruskealle tukalle tarkoitetut hiustuotteet. Mieto tuoksu, sopivasti vaahtoava shampoo ja hoitoaine, joka selvittelee takkuisetkin kiharat ja antaa vielä kiiltoa. Nyt kun on vielä mahdollisuutena saada väri säilymään pitempään hiuksissa, kun käyttää tätä settiä säännöllisesti ja sehän tuo aina lisäplussaa, kun ollaan tuotteita valitsemassa. Tai ainakin minun mielestäni. Olen niin kyllästynyt jynssäämään kaakeleita, mikäli olen käyttänyt hiusten värinaamioita, joten tässä sitä vaaraa ei ole. Tosin ihan yhtä tehokas tämä ei tietenkään ole, kuin värinaamio.

Ovatko John Friedan tuotteet tuttuja sinulle? Tuotteita löytyy Sokokselta, Kicksistä ja Stockmannilta.
 
With love,
M

2 Comments

  • Mysterious M

    Hei Teija! Kyllä pitäisi löytyä vaaleille hiuksille Sheer Blond, everlasting blond, koska sellaista pakettia myös meille tarjottiin. Löytyy Sokoksen sekä Kicksin valikoimista, myös Stockmannilta. Katsoin Sokoksen verkkokaupasta ja hinta oli 8.90 kpl. Nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita. Tytöt varsinkin tykkäsi niistä brilliant brunette liquid shine tuotteista. Mukavaa viikkoa sinullekin! Molempien tyttöjen joukkueet pääsi SM-kisoihin, muuten! Olivat siellä teilläpäin, toisinTurussa kisaamassa viikonloppuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *