Ihonhoito,  Kosmetiikka

Dermalogica Rich Repair ja Vivania-kuulumiset

Viime viikolla kävin kasvohoidossa ja minulle tehtiin Dermalogica-kasvohoito kahdella hieronnalla ja samalla siistittiin ja värjättiin kulmat. Nappasin jälleen diilin ja tämä tunnin hoito oli ihan hinta-laatu suhteessa okei. Mietin vain, että koska minulla ei noita epäpuhtauksia juurikaan tule ja punoituksia ei näköjään kasvohoidolla pois saa, niin olkoon sitten vain hieronta, josta nautin. Kulmat, josta maksoin erikseen, hän teki hyvin ja lopputulos oli luonnollinen. Harmi vain, ettei minulla tuo väri pysynyt muutamaa päivää kauempaa. Syy ei siis ole tuotteessa, vaan varmaankin meikäläisen kulmakarvoihin ei vain saa väriä pysymään.
 Minua vähän harmitti kosmetologin myymisinto, vaikka minä en nyt niin innokas ollutkaan ostelemaan. Hän yritti saada minulle myydyksi laidasta laitaan tuotteita ja vähän hämmästyneenä ja epäuskoisena katseli minua, kun kerroin minulla jo kyseisiä tuotteita olevan. Lopulta ostin pienen putelin täyteläisempää kosteusvoidetta, koska koko purkkia minulla ei nyt ole tarve hankkia. Sekään ei riittänyt, vaan hän yritti vielä tarjota seuraavaa aikaa 20% alennuksella, mikäli varauksen tekee heti. En tehnyt varausta.
Ihossani en ole huomannut mitään eroa verrattuna kasvohoitoon ennen ja jälkeen. Yksi positiivinen asia, mitä tämä kosmetologi ei tuonut esille oli se, ettei hän kommentoinut ihoni kosteusköyhyyttä. Yleensä tämä kosteuden puute on ihoni ongelma, joka varmaankin pitää paikkansa, koska se minulle aina ilmoitetaan, mutta nyt sitä ei mainittu.  Voisikohan niistä Vivania Ceramide Anti-aging kapseleista ollut tuohon ihon kuivuuteen apua. Olen niitä nyt kolmatta viikkoa popsinut ja ilokseni voin sanoa, ettei ainakaan mitään vatsavaivoja ole ollut. Tuloksiahan piti alkaa näkyä jo parissa viikossa, mutta vasta myöhemmin pääsee kunnon tuloksiin. Ilmeisesti von näitä kapseleita tyytväisenä popsia. Tässä nyt vain pikaisesti maininta, sillä lupasin palata asiaan myöhemmin.
Mutta sitten itse tuotteeseen.  Age Smart Super Rich Repair on kroonisesti kuivalle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle tai ikääntyneelle iholle. Täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä voide. Rauhoittaa ja kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa, sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. Teksti lainattu Dermalogican sivuilta.
Laitan voidetta öisin öljyseerumin päälle, sillä kosmetologin mielestä yöksi ei voi jättää multivitamiininaamiota, johon kerroin syyllistyneeni.  No, olen tässä jo jonkin aikaa niin tehnyt ja eipä tuosta mitään haittaa ole ollut ja näin teen jatkossakin, mutta naamion laitan vain kahdesti viikossa, joten tuo täyteläisempi tuote on varmaankin nyt tarpeen. Rich repair on sanansa mukaan täyteläinen ja siksi sitä harmillisesti kuluukin paljon enemmän kuin tavallista kosteusvoidetta. Se sulautuu kyllä hyvin ihoon ja iho tuntuu miellyttävän pehmeältä. Harmillista vain, että tämä on aika arvokasta (139 e) ja kestää mielestäni liian vähän aikaa käytössä, muutoin täydellinen voide.

                                                  With love,
                                                        M

2 Comments

  • Inkeri Valtonen

    Nyt tuo kosmetologi oli vahingossa antanut vääriä ohjeita multivitamiininaamiosta eli Multivitamin Power Recovery Masquesta. Se nimenomaan voidaan jättää yöksi vaikuttamaan ja se on naamion suuri etu, koska laiskempikin jaksaa naamion laittaa, kun sitä ei ole pakko pestä pois. Suosittelen lämpimästi, että multivitamiininaamiota käytetään 2-3 kertaa viikossa näin kuivaan talviaikaan ja jätetään vaikuttamaan yöksi. Paksuin kerros pyyhitään kasvopaperiin ja loppu imeytetään kevyesti hieromalla, niin se ei tartu tyynyliinaan.
    Super Rich Repair 50ml maksaa yleensä 127€, tuo 139€ oli hintana tosi yläkanttiin.

    SKY-kosmetologi Inkeri Valtonen

  • Mysterious M

    Kiitos Inkeri, kun selvensit asiaa. Tuntuukin ihan haaskaukselta pestä naamiota pois, kun siinä tuntuu olevan niin paljon sellaisia hyviä aineita, että harmi, jos ne valuu veden mukana vain viemäriin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *