Askartelu

DIY: Naisellinen avaimenperä

Välillä kun on vauhti päällä, niin meinaa tärkeät asiat joko unohtua, tai sitten olla hukassa. Käykö kenelläkään muulla niin? No, minulla välillä käy. Autonavaimiin sain mieheltäni vuosia sitten reilunkokoisen akryylisydämen, joka kyllä löytyy helposti käsilaukusta. Liekö ollut mies huolissaan autonavaimien tallessa pysymisestä. Ovat pysyneet tallessa.
Olen saanut erinäsiä avaimenperiä ja osa on rikkoutunut kovassa kulutuksessa. Halusin naisellisen kevyen ja kauniin avaimenperän ja koska sellaista en sitten löytänyt/muistanut etsiskellä, niin tein sen itse. Siimaa, helmiä, korustoppreita.

Hyvä ja yksinkertainen vinkki myös lasten kanssa askarreltavaksi joululahjaksi mummille, kummille…

                                                       With love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.