Muoti

Goldwell hiusnäytös

Osallistuin eilen kutsun saaneena Golwellin hiusnäytökseen Apollo live clubilla hiusten värjäyksen ja kampauksien  ihmeelliseen maailmaan. Vaikka olin ajoissa, niin paikka oli tupaten täynnä ja en ennättänyt  bloggareille tarkoitettuun näytöslavan edustaann, joten päädyin yläkertaan ja kuvat eivät siksi ole kovin laadukkaita. Zoominkin olin typeryyksissäni jättänyt kotiin ja sitä sitten manasin siellä piippuhyllyllä. No, ehkä näin parhaiten, mutta kuvaukseen tämä ei ollut paras paikka.

Aikuinen nainen käy useimmiten kampaamokäynnillään värjäyttämässä harmaita piiloon, mutta tähän halutaan muutosta ja nyt tarjotaan tilalle kiiltäviä tyylikkäitä harmaita sävyjä, jotta luonnollisuus saisi hiuksissa näkyä. Harmaaseen sekoitettuna liilahtava tai jopa punertava sävy voi olla hyvä apu päästä työläämmästä värjäyskierteestä eroon. Mutta harmaa ei kyllä pue kaikkia, joten ihan kaikki eivät tästä varmasti innostu. Geometriset muodot näyttivät olevan vallalla ja väreillä kyllä kikkailtiin upeita suorituksia aikaan saaden. Hiukset roikkuivat silmillä huolettomasti, koska jakauksen voi tehdä kummalle puolelle tahansa, ja kammata hiukset mielen mukaan. Myös ihanat Gilda-kiharat tai laineet koristivat naisten pitkiä hiuksia ja kiharaa saa olla, jopa hieman hattaramaista ja pörröistä, tuperauksien kera.

Lopuksi kampaus, joka toteutettiin lavalla ja alkutilanteessa oli pari ponnaria mallilla tukassa ja hiukset oli krepattu. Sitten sinne pujotettiin pari kiinalaista syömäpuikkoa ja letiteltiin letit, pudotettiin puikot pois ja hieman pinnejä mukaan ja spraypullosta väri ja pikkujoulukampaus on valmis. Helppoa, eikö?

Pahoittelen vielä kuvien laatua.

                                           With love,
                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *