Sisustaminen

Room makeover

Teimme viikonloppuna pienen huoneen muodonmuutoksen nuoremman tyttären toivomuksesta. Alun perin hän halusi vain hyllyn sängyn päälle, mutta lopputuloksena hankimme vielä lipaston edellisen ei-niin-toimivan tilalle. Nyt tuo lipasto on siirretty alakertaan eteiseen palvelemaan siellä toistaiseksi, josta eilen postasinkin. Kun huoneet ovat pieniä, niin on tärkeää muistaa jättää ilmavuutta ja huonetta ei sovi täyttää liian isoilla huonekaluilla. Eihän tähän huoneeseen paljoa mahdu, mutta tärkeimmät kuitenkin ja pääasia, että huone on tehty nuoren toivomusten mukaan. Sisustusvalot siirettiin sängyn puoleiselle seinälle ja lipasto ja hylly tulivat siis vastakkaiselle puolelle. Lipastoon mahtuu alusvaatteet, neuleita ja puseroita. Vaatekaapit sijaitsevat lipaston vieressä oviaukosta oikealla. Meikkijutut löytyy vaatehuone/kaunistautumishuoneesta, mutta tuo iso työkalupakki ja pöydän sisältö ovat täynnä kynsijuttuja. Pöytä ja pieni yöpöytä saavat lähdön joku päivä ja kevyemmät versiot tulevat tilalle, mutta nyt mennään näillä.

Tyynykomppanja on osaksi mini m:n itsensä ompelema, tosin siihen tulee uudistusta värisävyjen suhteen tässä joulun alla, kuulemma. Päiväpeittona on Euronkankaasta löydetty leopardikankaan pala, joka jäljittelee karvakangasta.

Alttarihylly Victoria`s secret hajuvesille on nyt asennettu.

Malm lipasto on jo niin tuttu miehen koota, että nyt meni vain puolitoista tuntia kokoamiseen. Päälle hankimme myös lasilevyn, jotta pinta on helpompi pitää naarmuuntumatta siistinä. Lack hylly on tyylikäs valinta, mutta harmi, että ovat menneet lopettamaan korkeakiiltoisen valmistamisen. Se on minusta kauniimpi, mutta koska Malm lipasto on himmeä kiilloltaan, niin kyllähän se tämän pariksi käy. Nyt on kuulemma tulevaisuudessa huone aina siisti! Jep!

                                                           With love,
                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *