Käsityöt,  Sisustaminen

DIY: Kissankarvatyyny

Makuuhuoneen sisustus on vielä kesken ja turkistyynystä haaveilleena törmäsin Eurokankaan valikoimissa pelottavan paljon kissankarvaa muistuttavaan turkikseen. Akryyli-modakryyli-polyesteri tuntuu taivaallisen pehmoiselta ja valehtelematta on kuin oikeaa kissaa silittelisi. 40 cm karvaa, 11 euroa ja Ikeasta kolmen euron tyynyntäytteet, ompelukone esille ja puolisen tuntia, niin tyynyt ovat valmiit.

Helppoa, mutta kannattaa varautua karvanlähtöön ja sitähän sitten sai pyyhkiä koneelta, pöydiltä ja lattialta. Karvaa ei kuitenkaan enää ompelemisen jälkeen irtoa, joten imuri on hyvä pitää esillä karvaa leikatessa. Tästä tulisi kyllä ihana tekoturkki lapselle ja miksei aikuisellekin. Allergiaperheessä voi vain todeta, että pehmoinen tyyny ei korvaa kisua, mutta tuntemus on sama.

                                              With love,
                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *