Lifestyle

The new reddish me

Ihan ei punertava taida nyt sopia kuitenkaan värisävyksi vaan räväkkä kupari. Olin eilen kampaajalla ja annoin melko vapaat kädet luottokampaajalleni Oonalle Unikassa ja hänhän ilahtuneena sävytteli minulle hauskan pirteät hiukset. Pituuttakin lähti roimasti, mutta aloinkin olla hiusteni kanssa vähän pulassa. Paksuutensa vuoksi ne roikkuivat raskaina ja päältä lätsähtäneenä, vaikka mitä teki. Ei auttanut John Friedat tai Californian tuotteet pitämään pakettia kuosissa. Latvaosassa kyllä vielä kiharaa riittää ja kuten kuvassa, tänään työpäivän jälkeen otettu, huomaa, niin söhertyneenähän nuo kiharat ovat. Tosin niinhän se taisi olla muotia, joten ei hätää. Tästä sävystä  tuli luonteva ja kotoinen olo, sillä nuoruuden vuosina minulla taisi olla juuri tämän väriset hiukset.
Tässä kuparisävyssä, joka on siis pituuksissa, mutta tumma ruskea juurissa, on vain sellainen juttu, että se pahus haalistuu helposti ja siksi ostin itselleni vaahtohoidon kuparisävytteellä. Goldwellin vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. Pyyhekuiviin hiusiin levitetään vaahto ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja hanskojen käyttöä suositellaan. Vasta nyt tuli mieleen, että jep, kaakeleiden pesua taas tiedossa kylppärissä. Tämä kun pitäisi laittaa kerran viikossa, mutta katsotaan nyt, kuinka ahkera olen sitä käyttämään ja millä vauhdilla sävy alkaa haalistua hiuksistani.

                                              With love,
                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *