Kosmetiikka

Mustaa ja kimalletta

Niin paljon kun mini m:llä on noita lakkoja, niin kunnollista mustaa ei löytynyt, joten kun viimeksi piipahdin kampaajalla, niin ennen sinne menoa löysin itseni Kicksistä hypistelemistä erinäisiä versioita glitterisiä-ja mustia lakkoja. Tarjolla oli monenmoista, mutta sellaista kiiltävää syvää mustaa, järkevällä hinnalla, löysin vain Mavalalta. Kicksin oma glitterinen päällyslakka miellytti minua siksi, että se ei ole niin täyttä glitteriä, jottei sitä normaalilla lakanpoistoaineilla  pois saisi. Vaikka olenkin täällä blogissa kehuskellut sitä Isadoran aluslakkaa, jonka avulla glitterlakka lähtee helpolla pois, niin kestävyys ei sitten ole niin hyvä ja reunasta lakka helposti lähtee repsottamaan ja irtoamaan. Niin ja kyllä sitä viimeksi sain vähän enemmänkin höylätä, ennen kuin sain kimalteet kunnolla pois. Uudet lakat kehiin ja lopputulokseen voin olla tyytyväinen. Tykkään tosi paljon tuosta mustan kiillosta ja siitä, että glitteriä sai laitettua maltillisesti. Pikkujouluun nappivalinta minusta.
 
                                              With love,
                                                     M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *