Lifestyle

Lauantain puuhat

Eilen olin todella tehokkaalla tuulella ja tuntui, että olin ennättänyt tehdä vaikka mitä ja kello ei ollut vielä kolmeakaan. Päivään kuului kaupassa käyntiä, pyykinpesua, ruuan laittoa, ennätin virkata itselleni klipsukukkaron, tehtailin vähän joulukortteja ja siivosin. Kun kerran siivoamaan aloitin, otin myös tehtäväkseni vihdoinkin pestä takkalasin. Nuohooja kävi tässä reilu viikko sitten ja nyt vihdoin säiden kylmetessä, ajattelimme laittaa takan päälle lauantai-illan kunniaksi.

 Mielenkiintoista tässä on se, että kun takkaa valitsimme, meille vakuuteltiin lasin puhtaanapidon helppoudesta. Tuli ikään kuin huuhtelee lasin puhtaaksi. Joo-o. Eipä sitä huuhtelua ole oikein näkynyt täällä meidän takassa. Mutta kaipa se olisi vielä pahempi, ilman tuota ns. toimintoa. Minä käytin vain vettä pesuun ja viimeistelin sanomalehdellä. Tuhkalla myös kuulemma kannattaa pestä, mutta nyt se nuohooja oli imuroinut kaiken tuhkan pois, joten menihän tuo näinkin. Häpeäkseni huomaan hosuneeni ja sivulasit ovat ihan noessa. Voi voi. Pitänee putsata uudestaan. On se hyvä, kun hommat tulee dokumentoitua, jotta näkee mitä luule saaneensa aikaiseksi. Millaisia vinkkejä teillä muuten on takkalasin pesuun?

Niin ja sitten asetin tähdet tuikkimaan ikkunoihin, mutta ulkovalot jäi laittamatta, koska mies ei nyt innostunut asiasta ja en minä niitä taida yksinäni ylettää asentamaan. Mutta eipä hätää. Tein muuten tänään Groupon diili-tilauksen aurinkoenergialla toimivalla 100 lampun ulkovaloilla ja laitamme ne sitten kunhan ne kotiutuvat. 

Takkatulen loimussa on niin ihanan rauhallista siemailla lasi punaviiniä saunan jälkeen ja vain rentoutua. Lauantai on kyllä paras päivä.

                                                           With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *