Lifestyle

DIY: Pitsejä joulukorttiin


Helppo joulukortti-idea on hankkia leimasimia ja painaa korttipohjiin kauniita kuvioita. Tänä vuonna päädyin noihin pitseihin, jotka muistuttavat myös lumihiutaleita. 

Joulukorttiaskartelut ovat sellaista puuhaa, missä kyllä idean täytyy on olla suhteellisen helppo toteuttaa ja aikaa siihen ei mahdottomia kannata uhrata. Jos tekee liian haasteelliset korttisuunnitelmat, voi käydä niin, että kortintekijä uupuu matkalla ja sehän ei ole tarkoitus.

 Arvostan itse askarreltua korttia, vaikken olekaan väsännyt tuota pitsikuviota leimasimessa itse. Muistan jouluja ennen lapsia, kun ompelin ristipistoilla kortteihin joulupukkeja ja tähtiä ja muita, taivas, nyt en todellakaan jaksaisi. Olihan se ilo tietenkin huomata, että varsinkin vanhempi väki osasi niitä arvostaa ja seinälle taitavat päätyä tänäkin jouluna sukulaistädin kodissa.


Sinellistä saa tarvikkeita ja tämä on niin helppoa, että lapsikin sen taitaa, joten kannattaa ottaa lapsukaiset mukaan korttitalkoisiin. Meillä ne ajat on ohi, että korttien askartelu kiinnostaisi, pienen kinan ja houkuttelun jälkeen saattaa toinen ehkä suostua kirjoittamaan osoitteet kirjekuoriin ja sitten uusi kina siitä kuka ne vie postiin, että sillai.

                                             With love,

                                            M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *