Kosmetiikka

Giveaway! Giveaway!

 

Talvisen ihon pelastus on kermaisen paksu, täyteläinen voide, joka sammuttaa kiristävän ihon janon. Tämä Dr Hauschkan Rose Day cream on juuri sellainen, paksuhko hieman työstettävä päivävoide, joka käy hyvin meikin alusvoiteeksi ja tätä voidetta kehui juuri Make up for ever Academyn kouluttaja Tuija Luukkainen. Niinpä päätin järjestää arvonnan ja antaa teille mahdollisuuden, hyvät lukijat, kokeilla tätä tuotetta myös. Lisäksi lahjoitan ihanan Dermalogica total eye care silmänympärysvoiteen (näyte 4ml) sillä haluan, että muutkin voivat ihastella tätä tuotetta. Tuotteessa on pieni sävy, joka saa silmänympäryksen näyttämään tasaiselta ja ihmetuubi kestää käsittämättömän pitkään, sillä sitä ei tarvitse kuin pieni nuppineulanpään kokoinen pisara per silmä.

Kommentoi tätä postausta ja säännöt ovat: kolme arpaa uusille jäsenille, kaksi vanhoille ja yksi anonyymeille. Muista nimimerkki ja s-postiosoite myös. Arvonta alkaa nyt heti ja arvontaan osallistumisaikaa on 1.12  klo 21.00. saakka.

Onnea kaikille arvontaan!
                                             
                                                           With love,
                                                                  M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *