Kosmetiikka

NIMUE Skin Technology

Yhteistyössä nimue skin technology

Syksyllä I love me messuilla tutustuin Nimue ihonhoitosarjaan ja se jäi minua kiehtomaan, joten olin todella ilahtunut, kun minulle tarjoutui yhteistyömahdollisuus tämän merkin parissa. Tässä ensiksi muutama lainaus Nimue kirjasesta ja hieman tietoa sarjasta.

Uuden sukupolven kosmeseutikaalinen ihonhoitosarja Nimue, on saanut alkunsa 1994 ja se kehitettiin käyttäväksi ihon vahvistamiseen ja kuntouttamiseen ennen ja jälkeen plastiikkakirurgien ja ihotautilääkäreiden suorittamia toimenpiteitä. Niumen ainutlaatuinen iholuokitus ja hoitofilosofia ovat olleet hoitosarjan perusta alusta alkaen.
Tuotteiden toimivuuden taustalla on perusteellinen tuntemus ihon rakenteesta ja toiminnasta sekä erilaisista iho-ongelmista ja niiden tuloksellisesta hoidosta. Hoitotuotteet sisältävät tehokkuuden kannalta oikean pitoisuuden ihonhoidollisia aktiiviaineita, tehokkaimpia antioksidantteja, kasviperäisiä uutteita sekä peptidejä, jotka kuljetinmenetelmiä hyödyntämällä saadaan antamaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.
Nimue tunnetaan ainutlaatuisesta iholuokituksestaan sekä nelitahoisesta hoitofilosofiastaan. Iholuokat jakautuvat ympäristötekijöiden vaurioittamaan, ylipigmentoituneeseen, ongelmaihoon sekä herkistyneeseen. Hoitofilosofia pohjautuu ihon uudistamiseen, kuntouttamiseen sekä antioksidantti- ja aurinkosuojaukseen.

Disar  Oy Hämeentie 22  on viehättävästi sisustettu kauneushoitola, jossa minut otti vastaan Iiris Miettinen  ja hän ehdotti minulle sarjaan tutustumista perusteellisesti hoitojen ja tietenkin tuotteiden avulla. Nimue ihonhoito-ohjelmaan liittyy tilapäinen siirtymäkausi, jonka aikana iho saattaa oireilla ihossa tapahtuvien muutosten johdosta. Oireilua saattaa esiintyä koti-ohjelman aloittamisen jälkeen tai uudistavien ammattikäsittelyjen seurauksena. Oireilua aiheuttavat ihon uudistamiseen käytettävät aktiiviaineet. Joulukuuhun sovittiin aika, jolloin pääsen ammattilaisen käsittelyyn ja käymme hoito-ohjelmaa läpi.

Jotta saisin vähän käsitystä sarjasta, niin sain ihastuttavan kassin mukaani. Ja kassissa oli….

…Juhlakauden lisätuotteet iholle laadukkaassa hygienialaukussa. Tyylikkäässä laukussa oli lokeroita ja reippaasti tilaa, jopa pitemmällekin reissuun lähtijän tarpeisiin. Lisäksi plussaa siitä, että laukku on topakka ja pysyy ryhdissä ja hei, sen voi myös ripustaa kylpyhuoneen koukkuun ihoa hoitaessa. Tämä kyllä tulee heti käyttöön, reissuun kun lähden.

Talvella iho kaipaa enemmän huolenpitoa ja kosteutta ja suojaa. Ylellisen kauniit Nimue tuoteputelit oli ilo asetella pöydälle ja ihailla niitä. Kyllä se vaan kummasti silmää hivelee, ei mitään turhaa, mutta tyyliä kyllä.

Tuotteista kerrotaan seuraavasti Nimuen lehtisessä:
Super hydrating serum. Seerumilla on välitön pinnallinen kosteuttava vaikutus. Se vähentää transdermaattista kosteuden haihtumista sekä korjaa ja ylläpitää ihon luontaista suojaa. Syvemmälle imeytyvät kosteuttavat tekijät antavat pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen. Seerumi tekee ihon joustavan ja pehmeän tuntuiseksi sekä edesauttaa kollageenin ja muiden tukikudosten hyvinvointia. Sopii kaikille iholuokille.

Anti-ageing leave on mask. Täyteläinen ravitseva kasvonaamio, joka jätetään yöksi. Heleyttää , kosteuttaa ja siloittaa ihoa sekä auttaa madaltamaan juonteita. Naamio tekee ihon pinnasta sileän, pehmeän ja joustavan tuntuisen sekä antaa pintakuivuudesta johtuville rypyille välittömän täyttövaikutuksen. Sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, ylipigmentoituneelle iholle sekä herkistyneelle iholle.
Vitsit, tämä se kyllä kuulostaa hyvältä. Ihan Tuhkimonaamioainesta! Lisäksi tykkään siitä, ettei naamiota tarvitse pestä pois ja kaikki se hyvä minkä kuuluu imeytyä ihoon, saa kunnolla aikaa tehdä sen. Kun siis ostaa seerumin ja tuon kauneusnaamion saa sitten lahjaksi hygienialaukun ja….

…Anti-Age Eye Creamin. Kevyen tuntuinen silmänympärysvoide auttaa suojaamaan herkän silmänympärysihon rakenteita ja korjaamaan jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Voide auttaa tehostamaan ihon aineenvaihduntaa sekä lievittämään silmänympärysalueen turvotusta ja tummuutta. Ihanteellinen tuote mm. pimeän talven aikaan väsyneelle silmänympärysiholle.

Hydro Lip Therapy tulee myös juhlapakettiin mukaan. Siloittaa ja pehmittää huulia sekä ehkäisee kosteuden haihtumista. Sisältää antioksidanttista tokoferoliasetaattia, rauhoittavaa allantoiinia ja kamomillaöljyä sekä fysikaalisen ja kemiallisen UV-suojan. Tätä me kaikki kolme, tyttäret ja minä olemme kilvan huulille sipaisseet ja ihana vaniljainen tuoksu ja pehmeys huulilla saa hymyilemään ja jos tässä kerran on vielä UV-suoja niin mahtavaa. Täytyy ottaa selvää kertoimista.
Lopuksi tärkeää tietoa vielä siitä, että  Nimue tuotteita ei ole testattu eläimillä, eivät sisällä hankaavia aineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia eivätkä synteettisiä hajusteita.

Tuotteista lisää www.disar.fi

Omista kokemuksista sitten joulukuussa lisää.

                                                 With love,
                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *