Sisustaminen

Annie Sloan Chalk paint

Viikko sitten, kun olin menossa aivan muille asioille, satuin Museokadun Måla&more maalikauppaan . Koska heillä oli avoimien ovien ilta ja liike auki myöhempään kuin tavallisesti, sain myös glögiä ja piparia ja kuinkas ollakaan, lähdin sieltä maalipurkki kainalossa kotiin.

Tämä Annie Sloan chalk paint on turvallinen, hajuton, lyijytön ja ei sisällä liuottimia. Maalilla maalatessa ei tarvita pohjustustöitä tai hiomista, sen kun vetelee maalilla vain päälle. Maali kuivaa tunnissa ja pinnasta tulee samettinen. Mikäli haluaa, maalin päälle voi laittaa myös vahan, jolloin pintaan tulee kiiltoa ja puhtaanapito on helpompaa, mutta vaha sisältää liuottimia, joten esimerkiksi lasten leluihin sitä ei suositella. Maalilla voi maalata huonekaluja, joten minulla on aikomus uudistaa tätä meidän vitriinikaappia hieman freesimmäksi. Maalista innostuin siksi, että minun ei tarvitse alkaa hiomaan tuota kaapin pinnassa olevaa öljyä. Noin seitsemän vuotta sitten öljysin sen pariin otteeseen, mutta nyt haluan tuon sisäpuolen valkaista ja häivyttää tuota synkkyyttä. Litralla maalaa 13 neiliötä , yleensä kerta maalia riittää, mutta minulle vinkattiin, että vitriinikaapin sisusta kannattaa maalata kahteen kertaan. Väriksi valitsi pehmeän original valkoisen ja litra maksoi 38 e. Katsotaan kuinka käy. Onko tämä maali muuten sinulle tuttu?

                                             With love,
                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *