Lifestyle

Suloinen Joulukuu ja arvonnan voittaja

Jouluhössötyksen saa kaiketi päästää nyt valloilleen ja niin siinä näyttää käyneen monessakin blogissa. Eilen viettäessäni puolet päivästä ihan itseni kanssa, mies turnauksessa pelaamassa ja tytöt harkoissa ja omilla teillään, niin päätin kokeilla vielä joulukorttien tekemistä. En ole ostanut tarvikkeita, vaan yritän säästäväisellä tyylillä tekaista kortteja tarvikkeista joita minulta jo ennestään löytyy. Nimittäin yllätyin siitä kuinka paljon sitä on tullut säästeltyä kaikenlaisia helmiä ja paljetteja ja nyt sitten heittelin niitä korttipohjiin joulupallon muotoon. Tämä DIY joulukortti ei ohjeita kaipaa, joten kuvat kertovat puolestaan, myös sen, että liiman kanssa pitää olla tarkkana, mutta onneksi livenä liimaus ei näy noin pahasti.

Lopuksi tärkein juttu, eli arvonnan voittaja, joka on Hukkakukka.
Olehan ystävällinen ja laita s-postilla minulle osoitteesi, jotta saan paketin matkaan. Onnea paljon. Kiitokset kaikille osallistujille.
Lisäksi lahjoitan vielä Dermalogica silmänympärysvoidetuubin, samanlaisen kuin arvonnassa, henkilölle Tipsun Tapsun  siitä hyvästä, että hänestä tuli 60. blogin jäsen. Onnea ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt. Laitako myös tietosi minulle pikaisesti.

                                               With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *