Lifestyle

DIY: Glitter-Calender 2015

Vuoden kääntyessä loppua kohden on aika hankkia uusi kalenteri tai tehdä se itse. Aikaisemmin halusin joululahjaksi Rudolf Koivun tai Martta Wendelinin taiteilemat kalenterit suloisista vanhanajan  lapsista, mutta nyt sen aika on ohi ja huomasin, että on kiva käyttää itse tekemää kalenteria ja muokata sitä mieleisekseen. Nyt tein vasta kalenteripohjan ja kehittelen sitten kalenterikuukaudet erikseen. Hankin Sinellistä maalauspohjan 5 e hintaan ja käytin niitä tarvikkeita mitä löytyi kotoa. Vanhoja pikkulaattoja, joita oli jäänyt kourallinen takkaprojektista, kun lattiaa piti peittää hormin ympäriltä, laittelin kulmiin ihan fiiliksillä, en pahemmin tälläillyt niitä suoraan ja skräppäysvarastosta löysin noita hopeisia ympyröitä. Lopuksi repäisin irti tuikkulasista jo puoliksi irronneen glitterinauhan ja leikkasin sen vain yhden rivin levyiseksi ja kiinnitin kehykseksi tulevalle kuukausipahville tai olkoon vaikka sitten paperi, en ole lopullista versiota päättänyt. Maalauspohja on napakka ja pysyy myös pystyssä jos sen laittaa hieman seinään nojaamaan, joten saattaa olla, että on kätevämpää antaa kalenterin olla työpöydällä, kuin seinällä, varsinkin kun tarvitsee kirjoittaa menoja ja juttuja kalenteriin. Glitterikynsilakkaa pikkulaattojen päälle kimallusta antamaan ja Glitter-Calender is ready.
 

                                                                  With love,
                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *