Kosmetiikka

Lumene Longwear Blur Foundation

Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi ajattelin esitellä vasta hankkimani uuden kotimaisen meikkivoiteen. Itse en ole koskaan erityisemmin käyttänyt Lumenelta mitään muuta kosmetiikkaa kuin huulipunia, kynsilakkoja ja joitakin kokeiluja luomiväreistä. En ole ollut mikään Lumene fani ja ihonhoitotuotteitakaan en ole innostunut kokeilemaan. Tämä Lumenen pitkäkestoinen meikkivoide kyllä alkoi pakostakin kiinnostamaan, kun se on ollut voittajana monessa raadissa ja kehuja on sadellut puolin ja toisin. Itse asetan korkealle vaatimukset meikkivoiteiden suhteen ja usein koen pettymyksiä, kun lupaukset eivät sitten pidä paikkaansa. Toivon meikkivoiteen kestävän vähintään sen kahdeksan tuntia suhteellisen siistinä ja nyt kun kasvoni eivät enää koe mitään rasvoittumisia ja kiilto ei ole enää murheeni, niin kuivaihoisena toivoisin, ettei toiveeni ole mahdoton toteuttaa. Sain Stockmannin Lumene pisteeltä kokeiltavaksi pieneen purkkiin sekä tätä Blur tuotetta että CC tuotetta, sillä myyjä epäili, että CC voisi toimia minulla paremmin. Hyvä kun sain kokeilla kotona ja parina päivänä käytinkin tuotteita purkeista ja heti alussa huomasin tämän Blur meikkivoiteen soveltuvan minulle kuitenkin paremmin. Se kesti yllättävän pitkään siistinä ja varsinkin nenän päällä ja ympärillä, mikä on meikäläisen ongelmakohta. Punoitukset ja pienet suonet peittyy hyvin. Nyt kun kävin ostamassa itse tuotteen, niin valitsin hieman tummemman kuin testissä ollut 0 sävy. Minun uusi sävyni on 1 Classic beige Kultahiekka.Yritän näin toteuttaa maskeerauksessa saaneita oppeja, että aikuisen naisen meikkivoide tulee olla hieman tummempi kuin kaulan iho. Lisäksi minun edellinen meikkivoide on aivan liian vaalea, joten jos sekoittelen sitten tätä siihen. Hinta tällä on 15 e ja risat, joten sekin on loistavasti kohdallaan.
Onko tuote tuttu? Jos ei, niin käy hakemassa pieni näyte, jotta pääset kokeilemaan ja ihastumaan.

Toivottelen oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

                                            With love,
                                                   M

4 Comments

 • Tiia K

  Tykkäsin tästä paljon, muten hyvin meikki pysyi ja miten teki ihosta tasaisen. Lumene on mielestäni todella uusiutunut ja tuonut ihanua meikkejä. Ripsarit oikeastaan ainoita joissa olisi vielä petraaista. 🙂

  Tunnelmallista toista adventtia touvotteleepi Tiia <3

 • Mysterious M

  Hei Tiia K ja tervetuloa blogini jäseneksi! Minäkin oikein ällistyin tuon Lumenen meikkivoiteen tasokkuutta, hakkaa mennen tullen monet kansainväliset merkit. On jo kyllä ollut aikakin Lumenen petrata. Ripsareista olen sitä lakkajuttua kokeillut ja ei meistä tullut kavereita:)

 • Mysterious M

  Tiia, ei haittaa lapsukset kun ymmärtää viestit. Itsen perin juuri tyttäreni Lumia jotain puhelimen ja en yritäkään sillä vielä vastata tai kommentoida blogeissa. Oppia ikä kaikki, I hope! Kyllä sulla ihan hyvin meikäläiseen verrattuna menee:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *