Kosmetiikka

kissamaiset

Olisiko hyvät pikkujouluihin? Mini m laittoi leoparditarrat ja tuli todella siistit kynnet ja tässä mallissa ei haittaa, vaikkei kynnet olekaan niin pitkät. Mini m:llä on suuria suunnitelmia kynsien suhteen, joten nyt on menossa kasvatuskausi ja geelilakkaukset ja ovat nyt hetken syrjässä. Jes, sanon minä. Itse yritin myös äheltää tuollaisia tarrajuttuja, muttei ne minulla onnistuneet ja lähtivät repeilemään heti seuraavana päivänä. Taitaa olla joko tekijästä tai tarroista kiinni, kauanko ne kestävät. Mini m laittoi minulle joku aika sitten tarrat ja ne pysyi yli viikon ja irrottelin niitä lakanpoistoaineella, kun ne ei millään muotoa irronneet muutoin. Mutta nämä minun yrittämät tarrat kai olivat huonompilaatuiset, koska eivät pysyneet, tai sitten minä en vaan osaa muuta kuin lakata. Kynsitaiteilijaa siis tarvitaan ja nyt voin vedota siihen, että minäkin aina laitoin sinulle lakkaa kun olit pieni. Eikö?

                                                        With love,
                                                               M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *