Sisustaminen

Käpytarjotin kynttilöillä

Haaveilin kauniista kävyistä sisustussomisteina, mutta eihän niitä kauniita käpyjä löydy silloin, kun niitä tarvitsee ja kaikki ne jotka, löysin, kun muistin etsiä, olivat kärsineitä. Mutta ystävällinen työkaverini muisti minua pussillisella isoja käpyjä, joita oli itselleen kerännyt, muttei sitten niitä huolinutkaan. Minä sain ne ja asettelin niitä eteisen lipaston päälle kynttilöiden seuraksi. Ainoa huoli, minulla on palon syttymisestä, sillä vaikka kynttilät ovat lasipurkissa, niin mietittää jättää kynttilöitä siihen itsekseen palamaan ja kun asetelma on eteisessä, niin ei siellä koko aikaa viitsisi laukata niitä kyttäämässä. Paljon näkee lehdissä ja netissä kauniita asetelmia, joissa käpyjen joukossa on kynttilät palamassa ja lisänä voi olla myös jotain muuta paloarkaa koristetta. Voi olla, että olen turhan nipo, mutta kun palo voi lähteä niin herkästi, on syytä ehkä ollakin. No, asetelmasta voi toki nautiskella vaikkei kynttilät siellä kokoaikaa palakaan. Kävyt tuntuvat olevan sisustuksessa hitti, huomasin, joten kiva, kun luontoa voi hyödyntää koristelussa. Harmittaa, kun en koskaan sitten löytänyt niitä lehtikuusenoksia käpyineen, mutta hei, nyt minun kävyt on ainakin isommat.

                                  
                                With love,
                                      M

2 Comments

  • Tiia K

    Täydellisen kaunista. <3 Keräilin toissa kesänä sylin täydeltä Barcelonasta isoja käpyjä. Pistin lapsetkin hommiin.. 🙂

    Ihanaa iltaa kynttilöiden tuikkiessa.

  • Mysterious M

    Kiitos:) Minustakin kävyt ovat kauniita. Hitsi, kun itse olimme viime kesänä Barcelonassa ja en minä mitään käpyjä tajunnut kerätä. No, kiviä kylläkin kerättiin sen edestä. Mukavaa iltaa myös sinnekin, kynttilöitä poltellen se joulu tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *