Kosmetiikka

smoke & mirrors by Jane Iredale

Yhteistyössä Jane Iredale

Sain blogiin testattavaksi tämä huippukauniin kirjasen Jane Iredalen maahantuojalta. Mutta vaikka tämä aukeaa kuin kirja, niin tämä ei ole kirja vaan….

ihastuttava  smoky eye kit peilipohjalla. Jälleen kerran Jane Iredale on panostanut myös kauniiseen rasiaan, peilipohjaan luomivärien taustalla ja myös tuohon mielenkiintoiseen kirjaideaan. Kun kannen avaa, on siellä kuvin ja ohjein selostettu kuinka milläkin värillä tehostettu smoky eye tehdään. Värit ovat juuri aikuiselle naiselle sopivia, sillä vain mustassa on kimalletta ja sitäkin hennosti tai minä glitterlover tykkään, että glitteriä saa mieluusti olla, mutta mikäli aion ottaa maskeerauskokemuksesta hyödyn, niin alan harjoittelemaan meikkausta ilman turhaa kimalletta. Se kimalle kun korostaa luomen ryppyisyyttä.

Sivellin ja värit ovat pehmeästi liukuvia, silkkisiä aivan ja sopivat myös keliaakikoille ja vegaaneille. Luomivärit ovat herkkyystestattuja, kestävät pitkään ja eivät sotkeudu luomilla toisiinsa.  Tässä olisi sitten ohjeistus jokaisen omaan tyylin tai hetkeen sopiva smoky eye. Nyt vaan on alettava sutimaan ja kokeiltava noita kaikkia yhdistelmiä ja katsottava mikä näistä olisi se mieluisin ja itselle sopivin. Nyt jo luulen, että tuo nude smoke voisi olla aika kiva ja mutta ehkä aloitan kuitenkin tuolla harmaalla simple smokella.

Sävyinä ovat vasemmalta ylhäällä: Nude kuultava vaalea pinkki, Champagne matta lämmin neutraali, Smoky Grey matta keskivaalea harmaa, Cappuccino matta vaaleanruskea, Dark Suede matta tummanruskea, Aubergine matta tumma munakoiso, Sizzle kuultava kullanhohtoinen musta, Charcoal matta tumma harmaa.

 

 
Kiinnostuitko tästä paletista ja näistä ihanista mahdollisuuksista tehdä silmämeikistä hieman räväkämpi tai säyseä, mutta tyylikäs smoky eye-meikki? Käy katsomassa lisätietoja www.janeiredale.fi sivustolla, sillä siellä on myös meikkaukseen liittyviä opastusvideoita.
 
                                                  With love,
                                                        M
 
                                            

2 Comments

  • Mysterious M

    Eikö olekin kaunis rasia ja sävyt ihania. Kunhan vain opettelen kunnolla, niin johan alkaa sumusilmät säihkyä, heh. Toisaalta täytyy varo ylilyöntejä, ettei näytä siltä, että olisi ollut tappelussa. Paria eri viritelmää olen jo kokeillut ja meikit ovat todella laadukkaita. Silmät eivät ala vuotamaan ja meikki pysyi siistinä koko päivän. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *