Lifestyle

BROWNIE IN A JAR

Voi miten iloiseksi tulin, kun sain pikkujoululahjaksi tämän purkin, jossa oli ainekset brownie-herkkuun. Olin ihastellut näitä jo tovin ja tuumasin, että kunhan vain ennätän kipaista hakemassa Ikeasta lasipurkkeja, niin teen sellaisia lahjaksi ja kuinka ollakaan, sain itse sellaisen. Todella hauska, kätevä ja tyylikäskin lahjana ja helppo homma lahjan saajalle on vain lisätä ne munat ja voi. Ainoa huoli minulla nyt on vain se, että mitä laittaisitte pähkinöiden tilalle, kun meidän perheessä on allergiaa? En haluaisi koostumuksen kovin muuttuvan, mutta lahjanantaja ei tiennyt allergiasta, joten  ne voin hyvin napsia tuolta päältä pois, mutta kaipa siihen tilalle täytyy jotain laittaa. Vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

                                             With love,
                                            M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *