Sisustaminen

DIY seinäkalenteri liitumaalilla

 
Seinäkalenterivillitys meillä vaan lisääntyy ja nyt olivat tyttäret asialla. Nimittäin he halusivat maalailla seiniinsä kalenterit, toinen kuukausikalenterin ja toinen pienempimuotoisen joulukalenterin.
Maalaukseen käytettiin liitutaulumaalia Sinellin valikoimista ja mustaa piti olla. Suunnitelmana oli maalata liitutaulumaalilla neliö seinään ja siihen voi sitten kirjoittaa kaikki tarvittavat jutut tussilla, jonka saa pyyhittyä pois. Lisäksi tarkistin, että kun kalenteriin kyllästyy, niin sen päälle voi maalata normimaalin. Työvaiheina oli maalipesu, teippaus ja maalaus kahteen kertaan. 48 tuntia kuivumisaikaa ja kalenteria voi alkaa kehitellä.

Isä antoi tuomionsa ja kaapinoviin kun ei voinut maalata, niin mini m maalaili kännykänkuoret…

…minun joulupallolaatikosta löytyneeseen muovinpalaan sitten tuon kalenterinsa. Söpö idea, vai mitä.

Vanhempi taiteili sitten oman kalenterinsa. Pimeässä otetut kuvat, eivät nyt ole parhaita tasoltaan, mutta toivottavasti tästä saa kuitenkin kiinni ideasta.

                                             With love,
                                                    M

4 Comments

 • Tiia K

  Ihana, täällä kyllä on kaikkea mahdollisia ihania askartelujuttuja. Ihana tämä sinun blogi, kun on monenlaista kiinnostavaa juttua. Ja suuret kiitokset jalkapiikkijutusta, sehän se on… Googletin asiaa ja ilmetty se eli lääkäriin tai jalkahoitajalle menoksi. Ilman kommenttiasi en olisi ihan vielä ymmärtänyt hakea asiaan helpotusta.

  Iso kiitos ja vastasin tänään kommenttiisi, kun olen ollut joko lennossa tai kone aina jonkun muun perheen jäsenen käytössä. 🙂

  Ihanaa viikonloppua!
  Lämpimin terkuin Tiia

 • Mysterious M

  Kiitokset kehuista. Se aina lämmittää mieltä. Hyvä jos saat apua vaivaan, nimittäin ystävälleni juuri eilen annoin samat ohjeet kuin sinulle, koska sama vaiva hänelläkin on. Lisäksi jalkainhoitaja Anja Hokkanen Kampin Sähkötalossa auttoi minua, joten voin häntä suositella. Lääkäri ei voi tehdä asialle muuta, kuin määrätä niitä kortisonipiikkejä ja ne ei auta. Kyllä se siitä ja ihanaa viikonloppua myös sinulle Tiia:)

 • Tiia K

  Kiitos vielä tuosta vinkistä, että Kampista löytyy hyvä jalkahoitaja. Katselen vielä tilannetta hetken, luin hieman venytysohjeita ja katson auttaako ne. Kortisonia en mieluusti ihan heti halua ottaa ja voi ne korkokengät kuulostaa niin hankalilta (kotona) kiitos vaan liikavarpaiden… Voi tätä keski-ikäisyyttä. Mutta oli kyllä mahtava vinkki, koska olen tässä koko ajan pyöritellyt mikä on?

  Ihanaa lauantaita. <3

 • Mysterious M

  Venyttely kyllä auttaa ja minulle määrättiin myös kylmähoitoa, eli kylmägeelipussilla hautomista ja se helpotti kipua. Kaikkihan riippuu siitä kuinka kauan olet vaivastasi kärsinyt, joten paraneminen on siitäkin kiinni ja joku syyhän siihen on, että se tuli. Veikkaan, että tarvitset silti ne pohjalliset, mutta hei, enhän minä minkään ekspertti ole, joten maallikkona ja omista kokemuksista vain puhun. Toivottavasti saat avun, oli kikka mikä hyvänsä. Korkoa tuli siis olla vähintään 4 cm, jos en aiemmin muistanut mainita, joten 10 cm stileteillä en kinkkailisi, heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *