Sisustaminen

H&M HOME kultakynttilät

Olin tänään jouluostoksilla ja mukaani tarttui joululahjojen lisäksi nämä kauniit ja tyylikkäät kynttilät, joita H&M HOME tarjosi osastollaan. Olivat niin kauniit, etten voinut vastustaa, vaikka kaikkien kassien lisäksi painoivat kuin synti, niin mukaani ne nappasin. Näiden kynttilöiden paikka tulee olemaan varmaankin meidän makuuhuone, mutta miksei olohuoneeseenkin kultaa voisi ripotella. Harmittavan hankalia nämä kaverit olivat kuvata, sillä jokaisessa kuvassa pällisteli meikäläisen naama, kamera tai käsi. Lopulta luovutin ja panin pojat ojennukseen ja kylkiasentoon, jottei koko sessio mene pilalle. Johan onnistui. Nämä kynttilät olivat järkevän hintaisia, maksoivat vain 10 e kpl, sillä joistakin tuoksukynttilöistä saatetaan pyytää ihan mielettömiä summia. Itse en näe mitään järkeä maksaa kynttilöistä maltaita, ne kun haihtuvat kirjaimellisesti savuna ilmaan.  Nämähän eivät tuoksu, joten siksikin hinta oli kohdallaan. Lisäksi uskon, että näille kauniille purkeille tulee käyttöä vielä kynttilöiden palettua loppuun. Hyvä diili minusta.
Muutamia joululahjoja sain hankittua, mutta kyllä minuun iski ihmispaljoudesta ahdistus ja lähdin kotiin muutamat kaupat kierrettyäni. Vielä jäi pari juttua ensi viikkoon.
 Onkos teillä lahjat jo hankittu, vai vieläkö täytyy tuonne ruuhkaan rynnätä?

                                                                          With love,
                                                                    M

2 Comments

  • Tiia K

    Ihanat ja tämä harakka rakastaa nykyään kaikkea kultaista. <3 HM:n sisustusosasto on kyllä mahtava ja mukavan tiheään mallistot uusiutuu. Olen löytänyt kotiin kaikkea ihanaa sieltä.<3

    Tunnelmallista viikonloppua uusien upeiden kynttilöiden kanssa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *