Kosmetiikka

NIMUE-päivä

 

Yhteistössä Nimue

Sain lauantaina taas uuden kimmokkeen ja innostuksen ihonhoitoon, kun osallistuin Nimue-päivään Disar Centerissä, Hämeentiellä. Superhauska ja reipasotteinen kosmetologi ja Nimue asiantuntija ja kouluttaja Marika Luoto Tampereelta, teki minulle ihoni kartoituksen ja aloitushoidon, mistä alkaa siirtymäkausi Nimueaikaan minun kohdallani. Olen aloitellut seerumin käyttöä, jonka sain muutama viikko sitten. Postaus aiheesta löytyy  täältä. Se on tuntunut hyvältä ja ihoni ei ole siihen mitenkään erityisemmin reagoinut. Silmänympärysgeelin ja anti-age-naamion käytön jätin tietoisesti odottamaan tätä aloitushoitoa ja siirryn sitten täysin Nimueen, jotta maksimoisin hoidon tulokset. Täytyy myöntää, että käytin myös loppuun vanhat tuotteeni, etteivät menneet hukkaan.

Aluksi täytin perustietolomakkeen ja itse pidän tätä hyvin tärkeänä, kun aloitetaan hoitosuhdetta, tai asiakas tulee hoitoon ensimmäistä ja vaikka vain sitä ainoaa kertaa. On äärimmäisen vastuutonta kosmetologilta aloittaa vain hoitamaan henkilöä, tietämättä esimerkiksi allergioista, lääkityksistä tai muista sairauksista, jotka myös vaikuttavat ihon kuntoon ja näinollen hoitoon ja tuotteiden valintaan. Kaikkihan tätä eivät tee, mutta kun se tehdään, niin tulee itselle levollinen ja turvallinen olo. Lomakkeessa pyydettiin myös rastittamaan kohta, että olen tietoinen, että ihoni voi reagoida kuivumalla, hilseilemällä, rasvoittumalla yms. hoito-ohjelman siirtymäkaudella.

Marika puhdisti ihoni cleansing geelillä ja kuori enzyme kuorinta-aineella. Tätä olenkin itse pari kertaa kokeillut ja mielenkiintoisinta on tässä se kemiallinen reaktio, mikä tulee aineen vaikuttaessa ihon pinnalla ja siitä lähtevä epämiellyttävä haju. Tämä kuorinta hajottaa ihon pinnalta kuona-aineita, joten siinäpä syy. Epäilin aluksi, että oma tuote on mennyt vanhaksi, mutta eihän näin ollutkaan.
Sitten itse hapotushoitoon, joka tehdään alussa ja kaikille, riippumatta millainen iho henkilöllä on, harkinnan mukaan myös herkistyneelle iholle. Hapotuskäsittely tehtiin 15% Bio-active complexilla, joka on glykoli, maito-ja sitruunahappoa sisältävä combo. Tätä  käytetään myös kotihoitotuotteissa ja on tavallaan ”sydän” tuotteille. Hapotusaika on 3 minuutista  15 minuuttiin, minulla se oli 5 minuuttia ja aluksi se kirveli ja kipristeli, mutta rauhoittui vähitellen. Ei siis tuntunut missään, verrattuna kaikkiin kivuliaisiin toimenpiteisiin, missä olen kasvokidutushoidoissa ollut.
Vaikutusajan jälkeen neutralisoidaan Neutralizer aineella ja sen jälkeen levitettiin Alginate merilevämaski= kuminaamio. Tuote on paksu ja iho rauhoittuu tämän painon alla ja siinä on kosteuttavia ainesosia mukana. Maski levitettiin myös silmäluomien päälle ja silmänympäryksille, sillä Marika mainitsi silmänympäryksieni olevan kuivat ja tämä tulisi tarpeeseen, joten siitä vaan. Jokuhan voi ahdistua tästä, että silmiä ei saa auki, mutta kun rentoutuu, niin hyvin se menee. Maski kuivuu kumimaiseksi ja siitäpä nimitys kuminaamio. Lopuksi se vedettiin kasvoilta pois ja laitettiin päättävä voide, ammattilaispuolen Aftercare gel hydrator.
Hapotushoidon jälkeen Nimue-tuotteet imeytyvät kotihoidossa paremmin ja näin voidaan maksimoida hoitotulokset.

Marika teki minulle hoitosuunnitelman myös tuotteista ja nämä tuotteet sain blogitestiin kotiin. Puhdistusgeeli ja hoitosuihke, joka kannattaa suihkaista vaikka käsiin ja taputella sitten iholle, sillä aine voi kuivattaa silmänympärystä ja sitähän minä en toivo.

 Reduct Derma Balm rauhoittava erikoisvoide, joka on täsmävoide punoittaville ja herkistyneille ihoalueille sekä couperosalle.  Hoitovaikutukset: laskee  ihon punoitusta ja auttaa ehkäisemään ihon ärtymystä, suojaa ja rauhoittaa, lievittää ärtymyksen ja kiristelyn tunnetta iholla, auttaa jälleenrakentamaan ihon hydrolipidikalvoa ja vahvistaa ihon suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Lopuksi päivä- ja yövoide Multi plus+ ikääntyvälle ja pintakuivalle iholle. Tämmöisellä paketilla lähdetään nyt liikkeelle ja lisäksi minulla on tuotteet, jotka jo sain, joten aika ihana paketti. Testaus alkakoon, perästä kuuluu. Kauniin tyylikkäät pakkaukset ja jos oikein ymmärsin, näihin saa myös täyttöpakkaukset, olettaisin koskevan noita putsareita, ja muut ovat kierrätettäviä.

Iho oli illalla rauhallisen oloinen ja putsarilla kun putsasin, ei käynyt punoittamaan ja herkistelemään. Saunaan tai lenkille ei saanut mennä, mutta laitanpa saunan sitten tänään päälle. Minulla oli mielenkiintoinen päivä ja sain myös seurata kosmetologin työtä, kun hoitoon tuli nuori acnesta kärsivä nainen. Kiitokset A, kun sain seurata hoitoasi ja kiitokset kysymyksiini vastaamisesta. A:lle oli siis tehty jo kerran hapotushoito ja se oli tehonnut hyvin, suuremmat pahkurat olivat pienentyneet ja iho hieman rauhoittunut. Lääkekuurikaan ei ollut tähän purrut, joten nyt on siis Nimuen aika näyttää tehonsa. Kesällä pitäisi jo olla hyvällä mallilla. Tsemppiä vaan A:lle!

Marika tuntuu olevan oikea tehopakkaus ja hänen omaa hoitolaansa voi käydä vilkaisemassa www.paklaamo.fi osoitteessa. Tuli hymy huulille, kun näin hänen osuvat kuvansa ja tekstinsä. Niinpä, kauneudenhoidon ei tarvitse olla niin pikkusievää ja hienostelua, kun joskus tuppaa olemaan. Ihan hyvä, että huumori lentää näissäkin jutuissa. Todella paljon kiitoksia Marika ja ennen kaikkea Iiris, joka mahdollistit tämän minulle.

                                          With love,
                                         M

4 Comments

  • Tiia K

    Upeita kuvia ja tämä Nimue onkin sitten minulle jotain uusinta uutta. Sinulla ollut aivan ihana päivä. Ja täytyy kyllä sanoa, että tuo Paklaamo nimi on niin hauska, että vetoaa minuun. 🙂

    Ihanaa alkanutta viikkoa. <3

  • Mysterious M

    Kiitos:) Nimue on minullekin aivan uusi tuttavuus, todella upea sellainen. Tohkeissani tässä pyörittelen purkkeja ja purnukoita ja olen iloinen, että uskalsin I love me messuilla avata suuni ja mennä juttelemaan Marikan kanssa, joka on aivan loistotyyppi. Kannattaa kurkata Paklaamon sivuille, jos haluaa vähän hihitellä! Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle Tiia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *