Sisustaminen

Pikkuleipiä ja kynttilöitä

 Tänään kun tulin kotiin töistä, niin meillä leijui ihana pikkuleivän tuoksu ja oikeassa olin, sillä tyttäret olivat pyöräyttäneet pellillisen suklaisia pikkuleipiä. Niitä maistellessa tuli mieleen, että juuri tämmöiset pikkuleivät kauniisti pakattuina ovat kyllä ihana lahja sekä antajalle että saajalle. Muistin myös aikaisemmin saamani kynttiläpurkin, joka olisi myös kaunis säilytyspurkki pikkuleiville. Mutta ehkäpä sitten myöhemmin, jos haluan antaa kierrätyslahjana tuon purkin eteenpäin. Sama ideahan tässä on melkein, kuin siinä lasipurkissa, missä on kuivat brownie-ainekset ja lahjansaaja lisää nestemäiset tuotteet, mutta nämä on jo leivottu valmiiksi. Resepti oli netistä napattu peruspikkuleipätaikina suklaapaloilla höystettynä. Nam.

 Viime hetken lahjaideoita tässä mietin, sillä jouluaattohan on jo viikon päästä. Jos ei ole täysin varma lahjansaajan mausta tai tyylistä, niin muutamia ideoita tässä esittelen ja uskon näiden sopivan aika monelle.
Tämä kynttiläpurkki, josta tuossa aiemmin mainitsin, on kyllä ihan kiva sellaisenaan, sillä kynttilöitä ei varmaan kukaan voi vastustaa ja niitä tarvitsee aina. Purkki ei mene hukkaan, kun siinä on ilmatiivis kansi, niin eiköhän siihen joulun jälkeen löydy myös muuta säilöttävää. Mutta kivahan se on, että kynttilät ovat kauniissa säilytyksessä ja helposti löydettävissä, eivätkä loju jossain kaapin perukoilla siinä rikki revityssä pussissa ja pyörähtele sitten aina sopivasti pitki hyllyjä. Näinhän ei tietenkään meikäläisellä asiat ole. Juu. Joten ehkäpä pidänkin tätä purnukkaa vain näitä kynttilöitä varten.

 Pentikin lasilautanen hopeakynttilällä on näyttävä somiste kahvipöytään ja itse lisäilin mös noita timantteja lisämään herkkyyttä ja tunnelmaa. Kaunis sellofaani ympärille ja valmista on. Lasi on tyylikäs ja värittömänä ei riitele minkään kattauksen kanssa.
Makeaa ja tunnelmaa, siinäpä pienet vinkit niille, jotka painivat lahjahuolien kanssa.
 Mutta mitä ostaa miehelle, jolla on jo kaikkea?  No, sitäpä jään pohtimaan ja toivon löytäväni oikean saajaa miellyttävän lahjan.

                                                       With love,
                                                              M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *