Kosmetiikka

Jääkimallekynnet

Viime perjantaina siinä Stockmannilla pyöriessäni ja ystävää odottaessani satuin vilkaisemaan Lumenen geelilakkoja ja koska olin taas etuajassa, niin aikani niitä tuijoteltuani, ostin itselleni kokeiluun tuollaisen hohtavan valkoisen. Nämä geelilakat ovat uutta ja pinta tulee samanlainen kuin geelilakoilla, jotka tarvitsevat uunin, mutta näissäpä ei uunia tarvita. Kesto on pitempi kuin tavallisella lakalla, mutta katsotaan nyt kuinka ne kestävät, varsinkin joulusiivoukset ja muut.

Sävy Lapland halo- Lapin taikaa on kaunis helmiäinen ja ehkäpä meikäläiselle kuitenkin hieman pliisu, joten sipaisin sitten päälle kimalletta. Nyt näyttää paremmalta ja koska jouduin pätkäisemään taas kynsien pituudesta puolet pois, niin tämä sävytys näinkin lyhyissä kynsissä näyttää suht hyvältä. Eikö?

                                                        With love,
                                                     M

2 Comments

  • Tiia K

    Oi miten ihana uusi banneri, minäkin haluaisin vaihtaa, mutta hih en osaaa. Joku pv keskityn siihen. 🙂 Kynnet on ihanat, täälläkin miltei samanlaisissa kynsissä viipotetaan ja ihan elämän ekaa kertaa.

    Ihanaa jouluviikonloppua.. <3

  • Mysterious M

    Kiitos ihana Tiia! Banneri on vuoden takainen kuva ja oli vähän aikaa vuosi sitten bannerina talvella. Ajattelin, että voin ottaa sen taas käyttöön, kun se oli minustakin ihana. Tässä roikkuu meidän omenapuussa piparimuotti, jolla äiti aina meidän lasten kanssa teki piparit jouluksi. Lumi sateli niin kauniiksi koristeeksi siihen ja onnistuin vangitsemaan hetken sopivasti. Kuule, nuoriso meilläkin auttaa näissä banneriasioissa, itse olen aivan surkee. Ollaan sitten vissiin samiksii kynsien suhteen ja eikuon menoks!:) Ihanaa jouluviikonloppua sinullekin! Minulla alkoi kahden ja puolen viikon loma! Jeeeeeee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *