Sisustaminen

DIY:Kultaiset tyynyt

Näin joulun alla myös kulta sopii hyvin sisustukseen, vaikken sitä nyt ihan joka päivä muuten käyttäisikään. Ostin nimittäin palasen kangasta kultapaljeteilla ja ajattelin kokeilla sitä tyttären tulevaan wanhaintanssiaispukuun, muttei se oikein sopinut, kuten pelkäsinkin. No, olin ostanut sen verran ison palasen, että sain ommeltua siitä sitten kaksi tyynyä olohuoneen pikkusohvalle piristystä antamaan. Hyvin sopii ja ei se nyt näytä liian pramealta lainkaan, vaikka sitä myös arjessa käyttäisi. Tuo hieman hohtoa  ja beigeen ja pellavaan lisäpotkua. Hinta kankaalla oli alle 7 e, joten ei hullumpi sisustusjuttu ja hieman blingiä joulun kunniaksi.

                                           With love
                                           M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *