Lifestyle

Finally, we got some snow

Todellakin, sinua on odotettu. Miten paljon pirteampi olo tuli heti, kun lunta satoi ja tuiskutti maahan. Olimme ruokaostoksilla puolisen tuntia ja kun tulimme ulos, meitä odotti ihastuttava lumisade ja juuri sopivasti näin joulun alla. Pakkohan siitä oli muutama kuva ottaa, jos se ei kuitenkaan ihan tuossa muodossa kauaa viivy, mutta toivotaan parasta.
Meillä on rauhallisesti lähestytty tätä joulua, sillä minä en ole vielä ihan iskussa. Huomasin äskettäin, että osa lahjoista on paketoimatta ja nimeämättä ja yksi lahja on vielä vähän vaiheessa. Kaikki tulee valmiiksi kyllä, mutta kiirettä saattaa loppupeleissä pitää.
 Jätin nyt suosiolla ruokalistasta jälkiruuan pois, sillä aattona, kun kaikki herkuttelee vatsansa täyteen jouluruokia, niin olen huomannut jälkiruuan syömisen olevan meidän porukoilla hieman väkinäistä. Satsataan sitten kahvin kanssa herkutteluun. Nuorempi tytär lupasi leipoa siihen kahvihetkeen suklaakakun, joten helpottaa meikäläistä. Tosin itse olen kyllä aikamoinen herkuttelija joten minä kai tässä eniten kärsin, mutta laittelen sitten vain omalle perheelle jälkkäreitä joulunpyhinä ja syön sitä vatsan pullolleen.
Tuleekos teillä joulupöytään sen seitsemää sorttia ja jälkkärit ja kahvit ?

                                            With love,
                                                   M

4 Comments

 • Tiia K

  Täällä Porvoossa ei ole vielä lunta näkynyt. Katkeaa kuulemma Sipoon kohdalla, kun mies haki tänään Kristan Helsingistä isosiskoltaan yökylästä. Höööhhh, toivottavasti tännekin lumi rantautuu, kummasti piristää sielua ja kaikki näyttää niin kauniilta. <3

  Tunnelmallista ja valkeaa sunnuntaita. <3

 • Anu T - Arjen timantteja

  Ihania lumikuvia! Tänne lounaiseen Suomeenkin saatiin ihan pikkiriikkinen, hento lumikerros, mutta jo se auttoi hurjasti tähän pimeyteen. Joulukin tuntuu vielä enemmän joululta kun maassa on edes hiukan valkeaa. Kiva blogi sinullakin! Kiitos kun vinkkasit – tänne jäin 🙂

 • Mysterious M

  Kiitos:) Nytkin sataa juuri lisää lunta, jee! Kyllä joulu tuntuu nyt enemmän joululta ja juuri sopivasti se lumi tuli. Toivottavasti sinnekin ennättää pyryttää hieman enemmän. Kiva kun tulit ja tervetuloa jäseneksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *