Lifestyle

Merry Christmas

Jouluaatto jo kohta iltapäivässä ja touhuttu on koko perheen voimin. Joulupöydässä on kolmetoista ruokailijaa, joten nuorisolla on olohuoneessa oma pöytä, joka askarreltiin eilen illalla vanhasta ruokapöydästä. Tässä taas huomaa, ettei aina kannata heittää roskiin vanhoja juttuja, sillä niitä voi tarvita. Niin, tämä kyllä kirpaisee eniten minuun, sillä minä olen se meidän perheessä, joka mieli huoletonna kierrättää tai roskiin kaiken turhan heittelee.
Kattauksen pidän hyvin yksinkertaisena ja rauhallisena, mutta bling-jutuilla koristeltuna. Tuli muuten kiire, kun huomasin juuri, että tuosta kattauksestahan puuttuu ruokailuvälineet. No, tästä varmaankin sai käsityksen, että less is more tyyli tänä vuonna.

Lahjaksi saamani hyasintti kukkii kauniin valkoisena ja tuoksuu kovin, mutta kestän tämän päivän ja heitän se hetkeksi huomenna rauhoittumaan parvekkeelle. Muutoin se saa lähdöt, jos ei hellitä tuoksuttelullaan.

Tässä minun ihana amaryllikseni juuri tänään avautuvine kukkineen. Istutuin ja hoitelin tätä siis ihan itse, mutta lehdet olivat niin pitkät, että ne katkaisin ja sitten se näytti tyttöjen mielestä ihan käärmeeltä. Kukkakaupasta ostin pari pientä punaista joulutähteä tuohon juurelle ja valkoiseksi koristellun pikkuisen sypressin. No, eilen illalla kuusi otti ja kaatui ihan itsekseen, siis kukaan ei auttanut ja suoraan tv:n päälle ja vähän tuon amarylliksenkin ja vei niitä punaisia joulutähden lehtiä mennessään. Siksi en voinut ottaa koko kukkaa kuvaan, kun vähän on hassut ne joulutähdet. Uudet ostetut pallot meni tietty palasiksi, mutta hei, olihan niitä ihan runsaasti. Kyllä sitä kuusta sitten säädettiin ja kiinnitettiin, ettei toista vahinkoa satu. Nuorempi tytär oli sitten mielissään, koska pääsi kuin pääsikin koristelemaan kuusta sen kaiken siivoamisen jälkeen.

Mutta nyt palaan laittautumaan ja vieraita odottamaan ja toivotan lämmintä ihanaa joulunaikaa kaikille!

                                                        With love,
                                                     M,M and mini m

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *