Lifestyle

Joulupäivänä

Hyvää joulupäivää! Täällä on toivuttu jouluaaton hulinasta ja heräilty kirpakkaan pakkasaamuun. Tosin eipä tuo -12 nyt niin paha ole, verrattuna pohjoisen yli -30 lukemiin. Eilinen aatto meni oikein mukavasti kaiken suhteen, mutta nyt on ihana vain olla ja löhöillä. Kävimme koko perheen voimin kävelylenkillä ja miten ihana on nauttia lumesta ja pakkasesta sen kaiken pimeän syksyn ja sateen jälkeen. Kyllä minä tämän sään mieluimmin otan. Tosin, voi olla, että parin kuukauden päästä saatan olla toista mieltä lumesta ja kylmästä, mutta niinhän sitä sitten jo saakin olla. Näitä kuvia nappailin kävelylenkillä ja muistelimme viime vuoden tapaninpäivää, kun me olimme metsässä puolukanvarpujen ja kanervien joukossa ja lumesta ja kylmästä säästä ei ollut tietoakaan. Miten paljon piristävämpää näin.
Joululahjaostot meni nappiin ja nuoremmalle tyttärelle neulomani tummanharmaa villatakkikin oli sopiva ja mieluinen. Tämä pyyntö villatakin kutomisesta esitettiin minulle vajaa kaksi viikkoa sitten ja lupasin toiveen toteuttaa, jos vain ennätän. Kiirusta piti, mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi. Esittelen tämän neuletakin sitten toisen kerran. Nyt palaan keittiöön lämmittelemään jouluruokia, joita tosin syömme vain mieheni ja minä ja tyttärille sitten jotain muuta. Illalla laitamme takkaan tulen ja vain nautimme rauhasta ja yhdessäolosta.
 Mukavaa joulupäivän iltaa kaikille!

                                           With love,
                                          M

6 Comments

  • Mysterious M

    Kiitos:) Vuodenajat tuovat sen, että aina on jotain odotettavaa. Nyt nautitaan vielä tämä päivä ja huomenna varmaankin pakko suunnata nuorison kera ale-ostoksille. Mukavaa tapaninpäivää!

  • Marianne N

    Kauniita talvisia kuvia! Ehkä pääsen myös kameran kanssa liikkeelle valoisaan aikaan vapaapäivänä. Nyt tuntuu siltä, että meillä on laahusteltu pyjamassa pitkin päivää. Mukavaa viikonloppua!

  • Mysterious M

    Kiitos:) Oli niin ihanan kirpsakka ilma ja jopa aurinkokin paistoi, joten sai otettua kivoja kuvia. Harmitti, kun en jaksanut, taaskaan, ottaa zoomia mukaan, niin tuon lintukuvan olisi saanut paremman tasoiseksi. Meilläkin kyllä heräillään melkein puolilta päivin, tai nuoriso herää, joten se taitaa kuulua joulukuvioihin:) Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *