Lifestyle

Tapaninpäivä luistellen

Tänään miehen innoittamana läksimme luistelukentällä ja olihan sinne muutama muukin eksynyt kokeilemaan taitojaan. Nuorisonkin saimme mukaan, mikä on aina mukava yllätys ja tunteroisen siellä toikkaroimme. Tässä yläkuvassa minä verestän muistojani ja yritän tehdä piruettia, sillä aikoinani harrastin taitoluistelua, mutta ei tämä lady enää pysty pyörimään, koska tulee niin huono olo. Muutaman pyörähdyksen sain tehtyä ja silmissä vilisi. Kyllä se pelkokin tulee iän myötä ja se vauhti, mikä nuorena ei tuntunut missään on nykyisin big no no.

Luntakin tuiskutti ja tietysti se aurinko tuli esille juuri, kun lähdimme kentältä, mutta mieli oli hyvä tämän keikan jälkeen. Näin ensimmäiseksi kerraksi muutamaan vuoteen tunti riitti, sillä kyllä se jo jaloissa tuntui.

Luistelulenkin jälkeen itse tekemäni pinaattiletut maistuivat hurjan hyviltä. Nyt on urheilut suoritettu ja loppupäivä taas löhöilyä. Joulu on rankkaa aikaa.
Mutta hei, kuinka moni on käynyt luistelemassa ja milloin viimeksi?

Ai niin muuten, olen nyt saanut jopa facebookin liitettyä sivustooni, joten olisin iloinen, jos kävisit tykkäämässä fb sivua, tuossa viereisessä sivupalkissa.

                                                     With love,
                                                   M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *