Sisustaminen

Kynttiläkukkia

Mini m oli saanut lahjaksi ystävältään tämän hehkuvan värisen kynttiläkukan. Miten kaunis se onkaan ja kun en oikein löytänyt sille sopivaa alustaa, asettelin sen ihan vahingossa tuon rakukeramiikkapurkin päälle ja siihenhän se sopi mainiosti ja muistuttaa vielä enemmän kukkaa. Tosin en tiedä miten paljon tämmöinen sitten valuttaa steariinia, kun sitä joskus sytyttää palamaan. Valko-mustassa  kaunistautumis/office ympäristössä se kivasti piristää ja saan lainata sitä sen aikaa, kunhan kynttilätehtailija saa kaikki edelliset kynttilänsä poltettua.

Syksyllä huutelin niiden lehtikuusien perään ja tämä on se ainokainen oksa, jonka olen onnistunut saamaan. Työkaveri oli napannut tieltä eräänä myrskyn jälkeisenä aamuna ja naureskeli, ettei enempää löytynyt. Söpö se on silti ja käy hyvin Flora by Cucci tuoksukynttilän kaverina. Tätä tuoksukynttilää poltan aina säästeliäästi ja onneksi tuoksu ei ole turhan pökerryttävä. Kynttilä on koristanut pöydän päällä jo tovin.

Toinen kynttiläruusu koristaa myös samaista huonetta ja somistuskaverikseen se sai pikkuisen lasienkelin, joka rikkoi sädekehänsä kuusen pyörtyessä, joten edellisiin hommiin sillä ei enää ollut asiaa, joten esittäköön asiaansa tässä. En minä kyllä ikinä raaski tätäkään ruusukynttilää polttaa, kun se on niin kaunis tuollaisenaan. Tuleeko teillä muilla kaikki kynttilät poltettua vai olenko minä ainoa säästäjä?

                                                          With love,
                                                       M

2 Comments

  • Tiia K

    Niin kaunis kynttilä, mistä noin kauniita kynttilöitä saa. Aivan ihana. Meillä on hieman vastaavia,mutta rujompia takan sytykkeitä ja nekin kivoja. Mutta tuo kynttilä on omaa luokkaansa. <3

    Kaunista ja kirpsakkaa sunnuntaita ja kiitos lohduttavasta allikommentista blogiin, kyllä lämmitti ja lohdutti. <3

  • Mysterious M

    Eikös olekin kauniita kynttilöitä. Valkoisen olen saanut joskus ja huomasin sellaisen Sokoksella, mutta tuosta viininpunaisesta en ole varma, kun tytärkään ei tiennyt. Lupasi kysyä kaveriltaan:)
    Hyvä jos osasin lohduttaa, tässä keski-iässä sitä pitäisi kai osata olla vaan armollisempi itselleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *