Kengät

Timberland: kenkien hoitosetti


Isä oli ostanut tyttärilleen Timberland kenkien hoitosetit ja sokerina pohjalla oli seteleitä, joilla hankkia mieleiset Timberland kengät talveksi, sillä nuoremman Uggit ovat jo hajalla. No, se ei sitten ollutkaan kaikkein helpoin tehtävä, sillä muutkin olivat olleet samalla asialla ja kokojen suhteen ei oota huusi jokainen kauppa Helsingin keskustassa. minne nenämme eilen pistimme. No, katellaan.

Tällä hoitosetillä voi hoitaa kyllä niitä vanhojakin kenkiä, joten m ryhtyi tuumasta toimeen ja avustuksellani putsaili kenkiään. Olin itse nuo Uggien tahraviirut jo yrittänyt hangat ihmesienellä ja jos vaikka millä, mutta tuolla nupukipuhdistuksella se sitten irtosi. 

Ohjeet olivat simppelit, puhtaalla liinalla hankaat likakohtaa, johon on suihkautettu pudistusnestettä, mutta meillä oli tehosteena myös kenkäharja. Jo lähti lika, molemmista kengistä ja suojaus päälle  ja ovat suht uuden näköiset.
 Paketti on söpö pikkupulloineen ja lisänä on tietysti vielä suojausneste ja kenkien raikastus. Tämmöinen paketti on muutenkin kiva lahja varsinkin miehille, joten seuraavaa joulua tai isänpäivää varten kannattaa pistää vinkki korvan taakse.

                                                     

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *