Sisustaminen

Jäälyhdyssä nalle

Hurjalta näyttää, eikö! No, mutta eikös siellä olekin pikkunalle ja pikkunallen kainalossa vielä pienempi nalle ja ne palaa! Kyllä näin on, sillä eilen molemmat tyttäret saivat jonkin ihmeellisen kohtauksen ja siivoilivat huoneitaan ja järjestivät kaappejaan. Kaikki mitä ei raskittu heittää kirpparille tai roskiin, tuotiin varmuuden vuoksi minulle. Nappasin sieltä muutamia vaatteita kirppikselle ja sitten löytyi tämä pieni nallekynttilä, jonka olin ostanut muistaakseni joltain Tallinnan matkalta mini m:lle tuliaisiksi. Tytär ei ollut raskinut polttaa sitä ja no, äitiinsä tullut ja nyt se oli jopa lentämässä lapsellisuutensa vuoksi jo roskiin. Enää ei teini nallekynttilöitä halua. Minäkin siinä aikani mietin ja sitten keksin, että hei, minähän tein edellisenä yönä jäälyhdyn, joten laitetaanpa se sinne. Hellyttävähän tuo nalle on, soihtu päässä ja kun olin kuvat ottanut, niin minua alkoi kaduttamaan ja säälittämään nalleparka. Joten vaihdoin porraspielessä olevassa lyhdyssä  kynttilän tuohon jäälyhtyyn ja asetin nallen suojaan toiseen lyhtyyn. Ei tuntunut niin pahalta. Sieltä se nyt katselee ja toivon vaan, etteivät naapurin pikkupojat tule syyttämään minua pehmoeläinten rääkkäämisestä, sillä niin aidon näköinen tuo nalle on, ainakin kauempaa katsottuna. Eikö?
Taisi olla viime hetket muuten tehdä tuollaisia jäälyhtyjä taas vähäksi aikaa, sillä nyt aamulla pakkasta oli vain -1 ja eilen illalla -17. Näin se vaan heittelee ja lisää lunta tupruttaa. Mies on mielissään, koska odottaa hiihtämään pääsyä. Toivottavasti minua ei pakoteta mukaan.

                                         
                                                     With love,
                                                   M


                                                     

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *