Lifestyle

New Year 2015 in Helsinki

Hyvää uutta vuotta kaikille ihanille lukijoille vielä kertaalleen. Tässä tuli nyt kuvina esitettyä eilistä iltaa ja sain nuo raketitkin mukavasti tallennettua kuviksi, vaikka fiilis oli hieman epävarma, että tuliko kuvista mitään siinä savusumussa.
Ilta meni rauhallisesti, sillä me mieheni kanssa kävimme syömässä kahdestaan, koska neideillä oli omia menoja. Tämän vuoksi mies oli autolla liikkeellä ja kävi sitten noukkimassa neidot keskiyön jälkeen kotiin. Olimme Senaatintorilla katsomassa ja kuuntelemassa Jonna Tervonmaan ja Jukkapojan esityksiä ja tietenkin tuota rakettishowta. Sää suosi ja raketit yhdistettynä Finlandiaan on kyllä niin herkkistä, mutta onneksi keskityin osaltani kuvaamiseen, jotta en alkanut pillittämään. Se kappale kyllä aina saa vedet silmiin.
 Nyt sitten ollaan uusissa numeroissa ja huikeen mahtava vuosi on tulossa, uskon niin. En lupaa mitään erityistä sillä se ei ole minun tyylini, päivä kerrallaan ja jos voi olla stressaamatta, niin yritän. Toivottavasti teidän vuodenvaihde on sujunut mukavasti. Tästä se taas lähtee. Toivon, että pysytte mukana jatkossakin täällä blogia seuraamassa ja kommentoimassa, sillä se tekee meikäläisen aina niin iloiseksi!

   
                                                    With love,
                                                  M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *